Nem szeretünk étterembe járni. Ennek az az oka, hogy a férjem is jól főz (szakács), és én is. Eddig tíz esetből kilencszer nem voltunk elégedették az étel minőségével, mi jobban el tudjuk készíteni.
Ahol szerintünk is finom, az vagy nagyon drága, vagy egy hónap után lecserélik a szakácsot.
Néha jó lenne beülni valahova, pl. a nyaralás alatt nekünk sincs kedvünk főzni. De így nem jó, hogy az otthoni, megszökött minőségnek a nyomába se ér az étterem. (Viszont a tálalás általában szebb, ezt is elismerem.)
Pedig igaza van, ezzel azt mondja gyakorlatilag, hogy sehol nem főznek jobban mint ők..
2019. szept. 7. 16:07
12/16 anonim válasza:
“az otthoni, megszökött minőségnek a nyomába se ér az étterem“
Lol, mi ez, ha nem nettó fikázás és nagyképűség? Pont ahogy a 12-es mondja.
Egyébként továbbra sem értem, hogy TE mit pattogsz. Nem neked szólt a 6-os komment és mellesleg te vagy az, aki belém kötött. Nyilván mert neked sincs jobb dolgod, mint neten beszólogatni.
2019. szept. 7. 16:21
13/16 anonim válasza:
78%-os, itt egyedül te kötekedsz itt mindenkivel. Hagyjd már ezt az álszent dumát, nehogy már egy névtelen fórumon úgy irkaljon, hogy meg ne sértse a szakacsokat
2019. szept. 7. 17:47
14/16 anonim válasza:
Én étteremben olyasmit szoktam enni, amit otthon nem készítünk. Ha a fő program maga az étterem. Ha csak azért megyek be, mert éhes vagyok, akkor szintén az van, hogy otthon finomabb :)
2019. szept. 8. 01:01
15/16 anonim válasza:
Vagy valami kifőzdékbe jártok, vagy a férjed egy michelin csillagos szakács, vagy tényleg nagyon finnyások vagytok. Egy jobb közép-felső kategóriás étteremben azért finoman túlzás, hogy 90%-ban az ételek minősége nem megfelelő számotokra... Nyilván bele lehet futni ott is fosba, nem tagadom, de azért ilyen helyen még nem nagyon merült fel, hogy nem voltunk elégedettek az ételekkel, pedig én is preferálom az otthonit (apukám szakács).
2019. szept. 8. 05:54
16/16 anonim válasza:
Én a mennyiséggel nem vagyok elégedett,ezért nem járok,és már nem is rendelek házhoz semmit.Viszont nagy ritkán csak beülök valahova iszogatni,és valami előételt rendelek hozzá azért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!