Holnap megy az egész család étterembe de nem tudom hogy mit ehetnék. Mármint az biztos hogy mindegyikből csak a felét fogom kérni. De pl leves? Második?
sziget csárdába megyünk tehát nem ilyen rákos-csigás étterembe :D pl: csülök, sajttal-töltött pulykamell, hal(ezt nem szeretnék ott enni mert nagyon lassan eszem a halat:D), halászlé, tyúkhúsleves, krémlevesek..
és szerintetek lehet olyat hogy nem krumplit, rizst kérek hozzá hanem mondom hogy azt nem kérem hanem salátát?
ide mentek?
Akkor szerintem:
-csontleves májgombóccal
-raguleves csárda módra
-húsleves gazdagon
-roston zöldköret vagy párolt rizs
-*Rostonsült borsos pisztráng sült hagymával, kapormártással
-Csirkemell zöldkörettel, roston
-Grillezett csirkemell Ínyenc módra
Igen, szerintem lehet megmondod, hogy a köretet szeretnéd zöldköretnek kérni (akármit mondhatsz pl hogy gluténérzékeny vagy én azt mondtam és szó nélkül kicserélték, még meg is kérdezték, hogy mi legyen a salátába:D)
köszönöm szépen:DD
nem, nem oda megyünk :D de ott is vannak hasonlók :)
végülis ismerőse apukámnak a tulaj+ a háromnegyed pincér.. :D úgyhogy talán kapok salátát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!