Miért divat a drága kajádákban megégetni a pizzát?
Nem elég, hogy a szélét megégetik, de ha megnézem a hátulját annak is a nagyobbik része foltokban teljesen fekete.
Én így nem eszem meg vagy csak csipegetem. Ti hogy vagytok vele? Megeszitek így is?
Nektek városiaknak jó a mirelit pizza is. Minek mész olyan helyre, ha nem tetszik?
Nem a mi hibánk, ha nem ismeritek fel a minőséget. 10 éve van pizzériám, nem fogok rossz minőséget készíteni, mert így is megvan az a vevőkör aki tudja értékelni a jót. Javaslom egyszer menj el te is Nápolyba tanulni, akkor talán megérted.
Azért nem kell Nápolyba mennie, hogy égett pizzát egyen. Ne mondja senki, hogy az normális ha szarrá van égetve. Ugyanis a normális sütés és égetés között hatalmas a különbség. Egyszer nekem is olyan pizzát tálaltak ami nemcsak a szélén volt megégetve, hanem a tészta alján is látszott, hogy bizony túlsütötték, megégett. Én visszavitettem, és kértem másikat. Kiderült, hogy a felszolgálónak ki sem szabadott hoznie, mert a szakács, szólt is neki, hogy selejt, mert megégett.
Legközelebb szólj, hogy túl sütötték, megégett.
Kisvárosi vagyok a párom pedig falusi. Nem az dönti el, hogy hol eszik az ember, hogy hova valósi.
Hát lehet azt kellett volna tenni, csak az a baj, hogy én nem mertem, inkább kerültem a kellemetlenségeket. De azért a végén úgy is látta a felszolgáló, hogy kb. Ki van csipegetve a nem égetett rész, mert full fekete maradékot hagytam magam után.
Ez inkább ízlés kérdése. Én ha pizzát eszek,már a rendeléskor szólok,hogy ne süssék túl. De ugyanígy a hasábnál,rántotthúsnál stb is szoktam szólni. Ha ezek ellenére is száraz fájdalmat kapnék,akkor szólnék. Eddig szerencsére nem volt szükség a reklamálásra. A pincérek mosolyogva és megértôen állnak a dolgokhoz,és továbbítják az igényeinek a szakács felé. Persze extra igényeim nincsenek. Az ilyen helyeket még ajánlom is a baráti körőmnek,viszont ha azt mondaná az étterem vezető,hogy akkor menj máshová,mert neki így is megvan a saját vendégkör,azt nem nézném jó szemmel. Az ilyenek csak pénzmosásra használják az üzletet. Lekakilják a vevőket.
,
Kérdés, nálad mi számít égettnek. Ugyanis az igazi pizzát brutális hőfokon sütik, és épp emiatt kis foltokban meg is ég. Akkor van baj, ha a foltosodás ellenére nyers a tészta (túl magas volt a kemence hőmérséklete), vagy ha sötétebb színű, és száraz (túl alacsony hőfokon volt sütve, túl sok ideig).
Ideális esetben így kell kinéznie a tésztának:
2.
Éltem Nápolyban , sosem hozta égett pizzát se olyan ehetetlent mint a Don Pepe.
Te meddig éltél ott? Ettél égett pizzát?
A Via Toledon nincs olyan hely ahol nem ettem volna szerintem, de égett pizza sehol sem volt repertoár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!