Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért divat a drága kajádákban...

Miért divat a drága kajádákban megégetni a pizzát?

Figyelt kérdés

Nem elég, hogy a szélét megégetik, de ha megnézem a hátulját annak is a nagyobbik része foltokban teljesen fekete.

Én így nem eszem meg vagy csak csipegetem. Ti hogy vagytok vele? Megeszitek így is?

2019. aug. 29. 09:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Ilyennek kell lennie.
2019. aug. 29. 09:09
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

Nektek városiaknak jó a mirelit pizza is. Minek mész olyan helyre, ha nem tetszik?

Nem a mi hibánk, ha nem ismeritek fel a minőséget. 10 éve van pizzériám, nem fogok rossz minőséget készíteni, mert így is megvan az a vevőkör aki tudja értékelni a jót. Javaslom egyszer menj el te is Nápolyba tanulni, akkor talán megérted.

2019. aug. 29. 09:11
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Olvasnivaló: [link]
2019. aug. 29. 09:12
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Azért nem kell Nápolyba mennie, hogy égett pizzát egyen. Ne mondja senki, hogy az normális ha szarrá van égetve. Ugyanis a normális sütés és égetés között hatalmas a különbség. Egyszer nekem is olyan pizzát tálaltak ami nemcsak a szélén volt megégetve, hanem a tészta alján is látszott, hogy bizony túlsütötték, megégett. Én visszavitettem, és kértem másikat. Kiderült, hogy a felszolgálónak ki sem szabadott hoznie, mert a szakács, szólt is neki, hogy selejt, mert megégett.

Legközelebb szólj, hogy túl sütötték, megégett.

2019. aug. 29. 09:28
 5/15 A kérdező kommentje:

Kisvárosi vagyok a párom pedig falusi. Nem az dönti el, hogy hol eszik az ember, hogy hova valósi.

Hát lehet azt kellett volna tenni, csak az a baj, hogy én nem mertem, inkább kerültem a kellemetlenségeket. De azért a végén úgy is látta a felszolgáló, hogy kb. Ki van csipegetve a nem égetett rész, mert full fekete maradékot hagytam magam után.

2019. aug. 29. 09:38
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
Ha tudnád milyen egy igazi olasz pizza, nem kérdeznél baromságokat. Eredeti olasz pizzát sokan hírből sem ismerik, mert leragadtak a gyorsfagyasztott pizzánál
2019. aug. 29. 10:51
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Ez inkább ízlés kérdése. Én ha pizzát eszek,már a rendeléskor szólok,hogy ne süssék túl. De ugyanígy a hasábnál,rántotthúsnál stb is szoktam szólni. Ha ezek ellenére is száraz fájdalmat kapnék,akkor szólnék. Eddig szerencsére nem volt szükség a reklamálásra. A pincérek mosolyogva és megértôen állnak a dolgokhoz,és továbbítják az igényeinek a szakács felé. Persze extra igényeim nincsenek. Az ilyen helyeket még ajánlom is a baráti körőmnek,viszont ha azt mondaná az étterem vezető,hogy akkor menj máshová,mert neki így is megvan a saját vendégkör,azt nem nézném jó szemmel. Az ilyenek csak pénzmosásra használják az üzletet. Lekakilják a vevőket.

,

2019. aug. 29. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, nálad mi számít égettnek. Ugyanis az igazi pizzát brutális hőfokon sütik, és épp emiatt kis foltokban meg is ég. Akkor van baj, ha a foltosodás ellenére nyers a tészta (túl magas volt a kemence hőmérséklete), vagy ha sötétebb színű, és száraz (túl alacsony hőfokon volt sütve, túl sok ideig).

Ideális esetben így kell kinéznie a tésztának:

[link]

2019. aug. 29. 13:52
 9/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem így nézett ki a pizza, hanem sokkal nagyobb foltokban volt fekete.
2019. aug. 29. 15:41
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

2.

Éltem Nápolyban , sosem hozta égett pizzát se olyan ehetetlent mint a Don Pepe.

Te meddig éltél ott? Ettél égett pizzát?

A Via Toledon nincs olyan hely ahol nem ettem volna szerintem, de égett pizza sehol sem volt repertoár..

2019. aug. 30. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!