Milyen draga jo illatu parfumre erdemes beruhazni?
#2 kedvencem 😍 de egy eléggé megosztó illatocska, úgyhogy előbb teszteld mindenképpen.
Amúgy ami tetszik, azt hordd. Fragrantica nevű oldalon el tudod olvasni, melyik parfüm mennyire tartós.
Szerintem a legjobb parfümériákban nézelődni. Mindenkinek más illat tetszik és áll jól, mert lehet akármilyen trendi és menő, könnyen meglehet, hogy velem az a parfüm soha nem lesz kompatibilis.
Van, hogy az utcán sétálva tetszett meg egy illat annyira, hogy azonnal meg akartam venni, és az esetek többségében sikerült kitalálnom, hogy ez melyik illet lehetett.
Az én kedvenceim, + néhány, amik még nincsenek meg, de mielőbb szeretném őket beszerezni, vagy mások ajánlották:
- Lancome - La Vie Est Belle
- Lancome - Hypnose
- Lancome - Trésor in Love
- Lancome - Miracle
- Gucci - Guilty
- Gucci - Guilty Absolute
- Gucci - Bloom Nettare Di Fiori
- Versace - Bright Crystal
- Miller Harris - Citron Citron
- Paco Rabanne - Olyméa
- Armani - Sì
Nekem a YSL Black Opium az örök kedvencem.
Édes virágos illatból a MiuMiu, ez szupertartós, tovább tart mint eddig bármelyik parfümöm.
Most nemrég vettem egy Versace Bright Crystalt is, azt is nagyon szeretem.
Imádom az édes illatokat ♡
Nincs olyan, ami mindenkinek tetszene, sajnos ezt neked kell kikísérletezned, hogy mit szeretsz.
Az én kedvenceim:
Givenchy Organza
Guerlain Mon Guerlain
Cavalli Just Cavalli
Mugler Alien Essence Absolue
Lalique Satin
Dior Pure Poison
YSL Black Opium
Paco Rabanne: LADY MILLION GOLD
Carolina Herrera: GOOD GIRL
Az én kedvenceim:
- Mugler: Angel Muse
- YSL: Black Opium
- Versace: Bright Crystal
- Gucci: Rush
- Givenchy: Live Irresistible
- Gucci: Guilty Intense
Ezek mind nagyon más illatok, más alkalmakra/napszakra/évszakban használom őket. Elég népszerű mindegyik, de számomra a legkedvesebb illatok. Persze mindenkinek más tetszik :)
Miért kellett lepontozni?!
Nekem se jön be egy csomó minden, - pláne ha parfümről van szó, de attól még ugyanúgy tiszteletben tartom mások preferenciáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!