Fritz János kérdése:
Miért ilyen nehéz nyáron elhelyezkedni pincérként?
Figyelt kérdés
Be küldtem már tőbb helyre is a jelentkezésem,1 éve van meg a szakmám,van is tapasztalatom de egyszerüen sehonnan nincs vissza jelzés.
Lehet a diákok miat vagy mi lehet a kiváltó ok? Más is tapasztalta ezt?
2019. aug. 14. 18:48
1/13 anonim válasza:
Részben meg az alkalmi beugrósok miatt akik feketén próbaheteken kapnak valami filléreket vagy sem és elviszik a bótot .....
2/13 anonim válasza:
A legtöbb étterem emberhiánnyal küzd. Menj be személyesen.
3/13 A kérdező kommentje:
Hát állás hirdető portálon láttom is,jelentkezek is de konkretan semmi vissza jelzes csak akkor nem tudom minek hirdetik?
2019. aug. 14. 19:09
4/13 anonim válasza:
Vagy egy rakás katyvasz az életrajzod. És a motivációs leveled. Már ha van.
5/13 anonim válasza:
Melyik megye? Ismerősökön keresztül próbálj érdeklődni. Önéletrajz rendben? Vannak minták, írd át olyanra, amelyik szimpatikus.
6/13 A kérdező kommentje:
A proffesion oldalon szerkeztetem, iletve mivel onnan nem minden helyre lehet elküldeni igy van egy,lementve számitogépre amit hozzá értövel csináltam
2019. aug. 14. 19:52
7/13 anonim válasza:
Akkor ismerősök, éttermeknél kiírások? Önéletrajzzal sétálj végig a városon. Mit tudsz elérni? milyen várost?
8/13 A kérdező kommentje:
Pest megyében lakok budapest pesti oldala lehet esetleg ideális, vagy üllö környéke
2019. aug. 14. 19:58
9/13 anonim válasza:
10/13 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a segitséget meg probálom akkor igy hátha .
2019. aug. 14. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!