Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Cukrász szakmában mennyire...

Cukrász szakmában mennyire könnyű elhelyezkedni? Nehéz munkának számít?

Figyelt kérdés

2019. júl. 24. 12:17
 1/5 anonim válasza:
100%

Elég sok cukrász van manapság. És mielőtt akárki lepontozna, és azt mondaná, hogy nem igaz, ez tény, hogy megyénként változó. Én például Veszprém megyében tanultam általános iskolában, ott pedig a 18 fős osztályomból 14-en lettek cukrászok. Van, aki eltudott helyezkedni, van, aki teljesen más szakmát űz.

Megkérdeztem legutóbb a volt osztálytársaimat, akik azt cukrászok lettek, hogy hol dolgoznak, és hatan ugyanazt mondták: rengeteg helyen próbálkoztak, de az nem jött össze, ezért vagy nyitottak egy cukrászdát, vagy pedig egy olyan cukrászdában dolgoznak, aminek nincs túl jó sora.

Ez csak az én saját tapasztalatom. De ez ne tántorítson el. Lehet, hogy ahol te laksz pont hiányszakmának számít a cukrászat.

2019. júl. 24. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Szegeden élek. Vendelatoztam eddig is, felszolgált ám, pultoztam... Most picit mást szeretnék, kreatívabb szakmát ezért gondoltam erre.

Köszönöm szépen a válaszod!!

2019. júl. 24. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is Szegeden élek, és elég sokszor látom kiírva, hogy valahol cukrászt vagy szakácsot keresnek.
2019. júl. 24. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagymamám 50+ évet húzott le a szakmában. Imádta, szerette csinálni, de azt mondta, ha jót akarunk magunknak, SOHA nem tanulunk cukrásznak. Hajnali munkakezdés, ünnepek előtt megállás nélküli meló. Ő egy termelőüzemet vezetett.
2019. júl. 25. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En azert elgondolkozok mindig h miert nincs elado, szakacs, ilyesmi az adott helyen. En arra jutottam h nem feltetlenul mindenki megy el ezekrol a helyekrol kulfoldre, vagy nem fizetik meg, vagy eletuk nincs, vagy szr a hely, vagy mind egyutt. En is cukrasznak akartam tanulni, de inkabb nezegetem a videokat es megtanulom ugy, ha erdekel vmi, azt ma mar magunktol is megtanulhatjuk. Vendeglatoskent sztem te is tapasztaltad h nem kiraly az ottani munkasok elete. Imadok enni, en csinalni is szeretem, de nem biztos h annyira meg van fizetve, bar kinek mi a jo.
2019. júl. 25. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!