Cukrász szakmában mennyire könnyű elhelyezkedni? Nehéz munkának számít?
Elég sok cukrász van manapság. És mielőtt akárki lepontozna, és azt mondaná, hogy nem igaz, ez tény, hogy megyénként változó. Én például Veszprém megyében tanultam általános iskolában, ott pedig a 18 fős osztályomból 14-en lettek cukrászok. Van, aki eltudott helyezkedni, van, aki teljesen más szakmát űz.
Megkérdeztem legutóbb a volt osztálytársaimat, akik azt cukrászok lettek, hogy hol dolgoznak, és hatan ugyanazt mondták: rengeteg helyen próbálkoztak, de az nem jött össze, ezért vagy nyitottak egy cukrászdát, vagy pedig egy olyan cukrászdában dolgoznak, aminek nincs túl jó sora.
Ez csak az én saját tapasztalatom. De ez ne tántorítson el. Lehet, hogy ahol te laksz pont hiányszakmának számít a cukrászat.
Szegeden élek. Vendelatoztam eddig is, felszolgált ám, pultoztam... Most picit mást szeretnék, kreatívabb szakmát ezért gondoltam erre.
Köszönöm szépen a válaszod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!