Miért van az, hogy aki vegán/vegetáriánus, azt lenézik azok akik nem azok?
Figyelt kérdés
Sokszor tapasztalom, hogy megszólnak azért mert vegán vagyok és ufónak néznek. Pedig szerintem ez lenne a természetes, nem pedig halott állatokat enni. Ez olyan abnormális? Nem gondolnak bele ebbe az emberek?2019. júl. 7. 14:00
11/11 anonim válasza:
Régebbi a kérdés de gondoltam megosztom a véleményem. Én is vegán vagyok és azt tapasztaltam hogy a mi nézőpontjainkat csakis azok érthetik meg akik szintén vegánok/vegetáriánusok. Ez ellen nem tudunk mit tenni bele kell törődni. Sosem fogják igazán átérezni hogy amikor egyfolytában az a téma hogy mit eszünk az nem éppen kellemes számunkra. Ez olyan mint a melegeknél. Azt javaslom próbáld kerülni a vitákat és nem törődni az ellenségeskedőkkel. Mindig lesznek és vannak is nem lehet mit csinálni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!