Vegán fasirt - eltarthatóság, fagyaszthatóság?
Ki szeretnék próbálni pár vegán fasirt receptet, de egy adagnyit készíteni elég bonyolult, viszont nem szeretném napokig ugyanazt enni.
Ezért érdekel, hogy aki szokott ilyet készíteni, az mit csinál a maradékkal? Mennyi ideig áll el a hütöben, lehet-e fagyasztani, ha igen, hogy célszerü kiolvasztani?
ELöre köszönöm a segítö válaszokat.
(A fasirt húsból van jellegü válaszokra nem vagyok kiváncsi, ez nem válasz a kérdésemre!)
És vajon ki akart fasírt húst írni, ha vegánt kérdeztél?
Majd akkor értékeld a válaszokat, ha már megérkeztek.
Minden fagyasztható! Az áruházban is fagyasztva kapsz falafelt, vagy gomba fasírtot.
"És vajon ki akart fasírt húst írni, ha vegánt kérdeztél?"
Eddig minden vegán kérdésre az elsö néhány válasz ilyen szokott lenni!
"Majd akkor értékeld a válaszokat, ha már megérkeztek."
Ezt így szoktam, csak a fölösleges köröket akartam elkerülni.
"Minden fagyasztható! Az áruházban is fagyasztva kapsz falafelt, vagy gomba fasírtot."
Elvileg igen, de nem minden egyszerü házilag. És nem falafelt meg gombafasirtot akarok.
Másrészt eddig minden ilyen próbálkozásomnál a kiolvasztott étel állaga lett igen furcsa, egyszerüen szétmálik és nem tartja sem a formáját, sem ízben nem igazi.
Ezért kértem tapasztaltabb valakik segitségét!
Töled is szivesen fogadnék konkrét tippeket.
Minden fagyasztható, csak nem minden marad ehető, miután kiolvasztottad.
Nem minden zöldségfasírt fagyasztható, de ezek igen. Ha olyat csinálsz, amiben sok, nagy nedvességtartalmú zöldség van, azt érdemes előtte kinyomkodni, és sütés után fagyasztani. A hüvelyesekből, gabonákból gyúrt fasírt nyersen is fagyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!