Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán fasirt - eltarthatóság,...

Vegán fasirt - eltarthatóság, fagyaszthatóság?

Figyelt kérdés

Ki szeretnék próbálni pár vegán fasirt receptet, de egy adagnyit készíteni elég bonyolult, viszont nem szeretném napokig ugyanazt enni.

Ezért érdekel, hogy aki szokott ilyet készíteni, az mit csinál a maradékkal? Mennyi ideig áll el a hütöben, lehet-e fagyasztani, ha igen, hogy célszerü kiolvasztani?

ELöre köszönöm a segítö válaszokat.


(A fasirt húsból van jellegü válaszokra nem vagyok kiváncsi, ez nem válasz a kérdésemre!)



2019. máj. 8. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az összetevőktől függ, hogy valami fagyasztható e.
2019. máj. 8. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokat segítenél a válaszadóknak, ha leírnád hogy hogyan és miből készül.
2019. máj. 8. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]


[link]


Ezt a két receptet szeretném kipróbálni

2019. máj. 8. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

És vajon ki akart fasírt húst írni, ha vegánt kérdeztél?

Majd akkor értékeld a válaszokat, ha már megérkeztek.

Minden fagyasztható! Az áruházban is fagyasztva kapsz falafelt, vagy gomba fasírtot.

2019. máj. 8. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

"És vajon ki akart fasírt húst írni, ha vegánt kérdeztél?"


Eddig minden vegán kérdésre az elsö néhány válasz ilyen szokott lenni!


"Majd akkor értékeld a válaszokat, ha már megérkeztek."


Ezt így szoktam, csak a fölösleges köröket akartam elkerülni.


"Minden fagyasztható! Az áruházban is fagyasztva kapsz falafelt, vagy gomba fasírtot."


Elvileg igen, de nem minden egyszerü házilag. És nem falafelt meg gombafasirtot akarok.

Másrészt eddig minden ilyen próbálkozásomnál a kiolvasztott étel állaga lett igen furcsa, egyszerüen szétmálik és nem tartja sem a formáját, sem ízben nem igazi.

Ezért kértem tapasztaltabb valakik segitségét!

Töled is szivesen fogadnék konkrét tippeket.

2019. máj. 8. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden fagyasztható, csak nem minden marad ehető, miután kiolvasztottad.


Nem minden zöldségfasírt fagyasztható, de ezek igen. Ha olyat csinálsz, amiben sok, nagy nedvességtartalmú zöldség van, azt érdemes előtte kinyomkodni, és sütés után fagyasztani. A hüvelyesekből, gabonákból gyúrt fasírt nyersen is fagyasztható.

2019. máj. 8. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#4. voltam. Legtöbb olajban süthető dolognál beválik, ha csak félig sütöd meg, ergo elősütöd, így már megőrzi az állagát kiolvasztás után is, viszont nyugodtan tovább sütheted, mivel így nem lesz túlsütött, de még is frissen sült ételt kapsz. Nem érdemes azon lovagolni, hogy miből van az a fasírt, bármelyik sültet vissza lehet helyezni pár percre forró olajba.
2019. máj. 8. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
KÖszi a segítséget!
2019. máj. 8. 19:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!