Vegánk nem is ülnek olyan asztalhoz ahol húst esznek?
Hát ezaz :(
Ok tényleg van az az 1% vegán aki nem normális és mindenkit inzultál. De az erős túlzás hogy minden mindenevőnek van egy ilyen ismerőse.
Rohadtul fárasztó hogy minden élethelyzetben minden összejövetelen csak cs*szegetni tudnak hogy mit nem eszem és miért. Nem igaz hogy nem lehet elfogadni ha nem akarok ilyesmit enni akkor nem fogok.
Vegán ismerősöm nincs, de vegetáriánus kollégám 2 is. Simán leülnek velem egy asztalhoz ebédnél. Sőt a karácsonyi vacsorán az egyikőjük vitte körbe a tálakat, hogy mindenki tudjon szedni mindenből. A csirkeszárnyakat meg a saslikot is ugyanúgy mosolyogva odatartotta nekünk, mint a salátát vagy a köretet. Meg is lepődtem, hogy pont ő vállalja magára ezt a feladatot.
De ez most olyan, hogy én meg nem fogyasztok alkoholt, viszont ha tudom, hogy a vendég, akit várok, igen, annak készülök sörrel/borral, még be is hűtöm neki. (nyilván olyanokat már nem nagyon hívok át, meg én sem megyek, aki erőlteti, hogy igyak vele én is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!