Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánk nem is ülnek olyan...

Vegánk nem is ülnek olyan asztalhoz ahol húst esznek?

Figyelt kérdés
Tehát pl ha vendégségbe megy egy vegán de a többi ember húst eszik akkor ezt mennyire tolerálják? Most azért egyen mindenki zöldet, mert egy vegán nem bírja a húst?
2019. ápr. 11. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Hát ezaz :(

Ok tényleg van az az 1% vegán aki nem normális és mindenkit inzultál. De az erős túlzás hogy minden mindenevőnek van egy ilyen ismerőse.

Rohadtul fárasztó hogy minden élethelyzetben minden összejövetelen csak cs*szegetni tudnak hogy mit nem eszem és miért. Nem igaz hogy nem lehet elfogadni ha nem akarok ilyesmit enni akkor nem fogok.

2019. ápr. 12. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a húsevők szokták cseszegtetni a vegákat, mondom húsvevőként. Az én környezetemben ezt tapasztaltam. Én egészségügyi okból vagyok szénhidrát diétán, mert ha nem, akkor ebből lehet cukorbetegség. Szerinted, hány ember fogja fel, hogy nem eszek cukrosat és búzaliszteset? "Miért nem szedsz a tésztából is? Attól az egy sütitől nem lesz semmi bajod!..." Nyilván nem attól az egytől lesz baj, de akkor sem fogják fel. Más egészségével könnyű szórakozni.
2019. ápr. 12. 14:54
 13/15 anonim válasza:
100%
Azért ez elég durva és szélsőséges dolognak tartom. Semmi közöm hozzá, hogy más mit eszik, az a lényeg, hogy én igy jól érzem magam. És ugyanúgy elfogadom, ha más más étrenden érzi jól magát.
2019. ápr. 15. 10:53
 14/15 chillgamer válasza:
100%
Van egy vegán barátom akit nem zavar hogy ha mellette húst eszek, de néha azt mondja hoy büdös a sonka a szendvicsemben
2019. ápr. 26. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Vegán ismerősöm nincs, de vegetáriánus kollégám 2 is. Simán leülnek velem egy asztalhoz ebédnél. Sőt a karácsonyi vacsorán az egyikőjük vitte körbe a tálakat, hogy mindenki tudjon szedni mindenből. A csirkeszárnyakat meg a saslikot is ugyanúgy mosolyogva odatartotta nekünk, mint a salátát vagy a köretet. Meg is lepődtem, hogy pont ő vállalja magára ezt a feladatot.

De ez most olyan, hogy én meg nem fogyasztok alkoholt, viszont ha tudom, hogy a vendég, akit várok, igen, annak készülök sörrel/borral, még be is hűtöm neki. (nyilván olyanokat már nem nagyon hívok át, meg én sem megyek, aki erőlteti, hogy igyak vele én is)

2019. máj. 6. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!