Tejhab készítésekor miért ütögetik az edény alját az asztalhoz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 09:27
2/4 anonim válasza:
Azért, hogy a nagyobb buborékok kipukkanjanak es igy kremesebb legyen a hab.
3/4 A kérdező kommentje:
ahaaaaaa. köszönöm a választ rengeteg álmatlan éjszakától mentettél meg :) megy a zöld pacsi
2013. ápr. 7. 12:55
4/4 anonim válasza:
+ így lesz réteges a kávé :) Ha kicsit hűl a hab, akkor lehet "csíkos" a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!