Van remény hogy 10 év múlva a vegetáriánusok és a vegánok száma eléri a lakosság 20 százalékát is?
És miért nincs olyan étterem, ahol maszlag nélkül lehet beülni és enni normálisan mindenféle étkezési kultúrát követőknek egyaránt.
Magyarországon még diabetikus kaját sem lehet kapni a legtöbb helyen, nemhogy vegán dolgokat.
" A kérdező kommentje:
Ha nem is nálunk de legalább Angliában ahol egyre jobban hódít ez az életforma"
Ugye te nem élsz kint Angliában? Én kint élek már több mint 10 éve. Nem hódít itt a vega életforma. Szinte húst esznek hússal. A gyors éttermek mindig tele vannak. A pub-okban a marha steak , a hamburger még mindig fullházas vendégeket csal oda. Nemsokára húsvét, de már most kapkodják a sonkát..
Az angolok imádnak húst enni. Más bevándorlók mint indiaiak, kínaiak fekák étrendje is húsra épül.
Nem hiszem, hogy Angliában egyre több vega lesz--
Én gateshead élek, itt ismerek egy db Vegán éttermet, az se étterem igazan, csak kifőzde, Newcastleben, ami elég nsgy, tudok egy pizzériát meg egy "éttermet " - kb 3 asztalos.
Én sokat biciklizek, s bizony a legtöbb helyen van egy db vegetáriánus válaszék, Vegán ritka..
Angliában valóban 3.5 millió vegán él ami rengeteg. Az hogy az átlagembernek nem tűnnek fel a vegán éttermek normális; vegánként én sem tudom igazán hol van steakhouse vagy hentes mert elmegyek mellette, nem érdekel.
Németországban a lakosság 10-12%-a vegetáriánus és majdnem 2 millió a vegánok száma már.
20% szerintem irreális ha csak a vegánokat nézzük sajnos de ha a vegetáriánus is számít akkor simán el fogjuk érni ezt a számot.
Egyre többen látják be hogy a mindenevő életforma fenntarthatatlan és egészségtelen hála az égnek és egyre többen váltanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!