Tudtok olyan lencsefasírt receptet, amit sutőben lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer csináltam, de sajnos nagyon szaraz lett. Kipróbált receptejet várok, koszonom.2019. jan. 23. 13:47
1/5 anonim válasza:
Inkább írd le, hogy te hogy készítetted, mert akkor könnyebb kitalálni, mi lehetett a gond vele.
2/5 anonim válasza:
Érzésem szerint vagy túlsütöd, vagy túl alacsony fokon sokáig van a sütöben.
Nekem mindeféle zöldségfasirt akkor jó, ha legalább 2-3 cm vastag, a sütöt 180 fokra állítom és ha pogácsák, akkor 15-25 percig, ha egyben, akkor kb 40 percig sütöm, így nem szárad ki.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is 180 fokon sütöm, nem tudom meddig, amíg jónak nem találom. Eddig két receptet próbáltam, az egyikhez áztatni majd turmixolni kellett a lencsét, a másikhoz főzni. Más zölséggel, gabonával még nem tapasztaltam ilyet.
2019. jan. 23. 20:28
4/5 anonim válasza:
Szerintem az addig sütni, amíg jónak találod a gond, mert a húsmentes fasirtok másként viselkednek.
Legközelebb vagy próbáld a megadott ideig sütni, vagy korábban vedd ki, mint ahogy jónak gondolnád.
5/5 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen lencsét használsz - nekem a hegyi lencse vált be legjobban, mert az hamar megfö, de nem esik szét, mint a vörös, ezért a fasirtban marad valamennyi "állaga". Meg tényleg nem szabad túlsütni, valamennyit még szárad, mire eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!