Milyen pörköltöket tudnék készíteni, amiben nincs hús?
Figyelt kérdés
Szójapörköltön, tojáspörköltön kívül még milyen vegetáriánus pörköltek vannak? Ezt a kettőt ismerem. Köszi a válaszokat.2017. jún. 24. 11:38
1/10 anonim válasza:
Gombapörkölt, padlizsánpörkölt, cukkinipörkölt.
4/10 anonim válasza:
Sok zöldséget meg lehet főzni pörköltnek.
Én karfiolból, zöldbabból és a nagyobbra nőtt cukkiniből szoktam készíteni, de a zöldborsó is finom.
A legismertebb a krumplipaprikás, azaz paprikás krumpli.
5/10 anonim válasza:
Szejtánból is lehet készíteni vagy tofuból - bár ez utóbbi persze szintén szója, de más az íze, mint a szójakockának vagy szójaszeletnek.
6/10 anonim válasza:
A kedvencem a jó kis gombapaprikás petrezselmyes galuskával, sokféle erdei gombából...imádom. Ha hozzájutok friss erdei gombából szinte mindig azt készítek.
8/10 anonim válasza:
Mindenféle zöldségböl lehet, aminek van valami állaga, azaz nem esik egyböl szét: karfiol, brokkoli, kelbimbó, zöldbab, zöldborsó, gomba, cukkini/tök, zeller, sárgarépa, krumpli, vagy ezek vegyesen is mehetnek.
9/10 anonim válasza:
bab hagymával nagyon adja. hazamegyek és kukorica spagettit fogok ennyi hagymás gombás pörkölt szósszal., nyami:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!