Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szeretném barátnőmet meglepni...

Szeretném barátnőmet meglepni egy csokoládéval, de nagyon vegán és így elég nehéz neki keresni bármit is. Mert nem értek hozzá. Többször is próbálkoztam de mindig volt egy kis hiba. Pl: Pálmafa olaj. Valaki tud e valamit ajánlani?

Figyelt kérdés

2018. nov. 18. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%

Nagyon vegán:DDD

Keresd a véletlenül vegán termékeket, amikből nem 1000 forint egy tábla. Általában a legolcsóbb étcsokikban nincs semmi, ha van egy kis szerencséd, pálmaolaj sem. Azt hiszem, a Tesco s 200 forintosban sincs, de nem vagyok benne biztos

2018. nov. 23. 20:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Wawel étcsoki, tegnap láttam a Penny ben, van rajta egy kis pálma logó, és rá is van írva, hogy palm oil free
2018. dec. 1. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!