Miért nézik le a vegetáriánusokat?
"
Engem nem zavar amíg nem akar rábeszélni engem is. Van nálunk is a rokonságban olyan aki vegetáriánus, olyankor ha tudjuk jön vendégségbe készítünk rántott zöldséget stb, azt eszi de nem kezd el prédikálni, hogy mi miért húst eszünk, és az égvilágon egy rossz szó nem hangzott el köztünk."
Nagyon jól fogalmaztál, ennek kellene a normálisnak lennie. Én is pont azért nem csípem a vegákat, mert állandóan kioktatják azokat, akik "normálisan" esznek, sőt még néha le is nézik őket. Tisztelet a kivételnek!
"Engem nem zavar amíg nem akar rábeszélni engem is. Van nálunk is a rokonságban olyan aki vegetáriánus, olyankor ha tudjuk jön vendégségbe készítünk rántott zöldséget stb, azt eszi de nem kezd el prédikálni, hogy mi miért húst eszünk, és az égvilágon egy rossz szó nem hangzott el köztünk"
Ezzel egyetértek, értelmes elber tudomásul veszi, ha a másik valamit nem eszik meg akármilyen okból is és aszerint készül különbözö ételekkel.
Egyedül a "rántott zöldségek" az, amivel engem ki lehet zavarni a világból, akkor már egy vegyes saláta vagy párolt zöldségek tésztával/rizzsel sokkal inkább jól esnének - és ezeket a nem-vegetáriánusoknak úgyis készítesz a húsételekhez.
Viszont az is igaz, hogy senkinek "nincs joga" a másként evöket térítgetni, mert az mindenkinek saját döntése, hogy mit eszik és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!