Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tofuval és párolt sárgarépával...

Valaki : kérdése:

Tofuval és párolt sárgarépával, brokkolival mennyibe kerül egy ebéd kb?

Figyelt kérdés
Ide írom, mert szerintem leginkább ide tartozik a kérdés. Nem vagyok vegán, vega, nem is leszek, csak hallottam, hogy a tofu egészséges és kipróbálnám, de kollégistaként korlátozottak az anyagi lehetőségeim. Sosem ettem még, láttam olyat, hogy füstölt tofu, az nekem nagyon ízlene szerinte. Aki kóstolta már, finom?
2018. júl. 2. 00:58
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Hogy mennyibe kerülsz attól függ hol veszed milyet és mennyit...

Szerintem nagyon finom, főleg ázsiai ételekben vagy grillezve szeretem, jó erős csilis paprikás marinádban pl., de az állagát eleve imádom! Ha jól megpirul és kérges a külseje a belseje meg puha.

2018. júl. 2. 01:40
 2/6 anonim ***** válasza:
1%
A tofu egészségtelen, ahogyan a szója is. Azonfelül legalább olyan drága, mint a hús.
2018. júl. 2. 07:20
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Inkabb a fustolted vedd, annak van valami ize legalabb.
2018. júl. 2. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
pont az a lényege a tofunak, hogy olyan íze legyen amilyenre ízesíted. próbáld ki, szerintem 1 alkalom nem fog földhöz vágni. répa olcsó, brokkoli kb 2-300 forint lehet, tofut meg 400 dekásat találtam csak spárban 450 körüli árban.
2018. júl. 2. 08:14
 5/6 anonim ***** válasza:
1000ft kb, de abból nem egynapos adag jön ki.
2018. júl. 2. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Lidl füstölt tofu, 200 Ft egy darab, én elég nagy étkű vagyok (azért nem testépítől, de bőven elég nekem egy étkezésre. Ugyanitt van fagyasztott Brokkoli-répa-karfiol mix, 45 dkg 270 Ft, én meg raknék hozzá egy doboz paradicsomszószt (170 ft) - így egy olyan szósz lesz, ami rizzsel vagy tésztával (200 Ft) kb 3 adagnak megfelel, vagy egész napi kajának egy főre.
2018. júl. 3. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!