Szerintetek milyen volt a mai kalóriamennyiségem? Reggeli: Knorr csirkeleves Uzsonna: 1 zöld alma Ebéd (1) : 500 ml paradicsomleves sárgarépával, laska nélkül Ebéd (2) : 40 gramm csirkemell alufóliában sütve, vajas párolt zöldséggel
Erősen koplalós, fogyáskor is sokkal többet kell enni, nemhogy súlytartáskor, fehérje is alig van...
Mennyit ettél eddig, hogy felmerül benned, hogy ez bárkinek elég?
Az nem uzsonna volt, hanem tízórai.
168centi vagyok én is, de 60kg, vékony csontozattal, és senki sem tart ducinak, vékonynak mondanak; szóval 44kg irtózatosan nézhetsz ki, már bocs. Legalább 10kg-ot fel kellene szedned!
Ha nem bírsz megfelelően étkezni, akkor keress fel egy orvost, bár te súlytartásról beszélsz, szóval nem szervi oka van a kóros alultápláltságodnak.
Vagyis valami szinten szeretnék is tömeget növelni, de csak 1-2 kg:)
Milyen étrendet tudnátok nekem ajánlani, ami nem megterhelő a gyomor számára és nagyon egészséges is!
Az volt a gond, hogy az imént egy 3-4 hónapos fogyókúrába kezdtem volt, ami végeredményeképp 5-6 kg-t fogytam az 50 kg-ról..
S ez a fogyokúrám napi 500-600 kalóriából állt, sőt volt amikor kevesebb-ből is. Az esetek nagy százalékában, még jóformán a kalória sem maradt meg, mivel napi, önállóan másfél órát tornáztam, de már az utóbbi 3 hétben nem kezdtem el bírni, mivel a fogyókúra következtében annyicskára lecsökkent az energiám, hogy a torna közepe fele haladva már remegett a lábam s nem bírtam:(((
Mostmár egy hete, hogy abba hagytam a fogyókúrát, de annak következtében úgy összeszűkült a gyomrom, hogy minden kicsi ételt megérez :-/
Ezért az orvos tanácsára napi 5× étkezem és keveset!
Kissé, vagyis inkább eléggé attól tartok, hogyha emelem a kalória bevitelt, tegyük fel 1000-re, hírtelen azokat a kilókat visszaszedném, az 500 kalóriás fogyókúra miatt
Persze ezt az 1000 kalóriás táplálkozást egészséges ételekből állítanám össze!
Egy jó pár ideje teljesen elhagytam az édességet s az egészségtelen kaját!:)))(Persze előfordul egy két nap, hogy egy pici becsúszik)
Javaslatokat és nemi kis tanácsot kérnék! Előre is köszönöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!