Kezdö vegánként érdekel, ti mit tesztek a szendvicsekbe szalámi/sajt/tojás helyett?
Mivel nem tudok nagyon extra dolgokat vásárolni, ezért oylan tippeket szeretnék, ami minden kis falusi boltban is van.
Az addig rendben van, hogy egy csomó zöldség van beletéve - ahogy a "mindenevösöknek is", de ezen kívül szeretnék még valamit, ami nem salátaszerü.
Nagyon köszönöm, ha segít valaki!
Első vagyok. A zöldségfasírtok tényleg szuperek, még ha vmi egészségtelenebb mélyhűtött készterméket tolsz be a sütőbe, akkor sem nyúlsz annyira mellé. De otthon is pikk-pakk készíthetsz, én pl. imádom a céklás fasírtot, a illetve nagy kedvenc itthon még a cukkinilepény. A bab elég népszerű vegán burger-alapnyag, sokan szeretik, én nem vagyok oda érte, de kinek a pap, tudod. Pikáns sajtos-répás fasírtot is szoktam csinálni, ebbe kell reszelt répa, reszelt vegán sajt (ezt kihagyod, ha nem tudod beszerezni), lenmag tojás (ha nem ismered, keress rá), kicsi agavé szirup v barna cukor, chili, só, bors, pici liszt. Ebből lehet gyurmázni, lapogatni, sitty-sutty készen van.
Ezt a karfiol steak receptet csekkold le, ha esetleg még nem lenne benne a repertoárban:
Én ezt is szoktam szendóba tenni, hummusz alapnak, rá pár salátalevél, paradicsom, lilahagyma, aztán a karfiol, valami mennyei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!