Kezdö vegánként érdekel, ti mit tesztek a szendvicsekbe szalámi/sajt/tojás helyett?
Mivel nem tudok nagyon extra dolgokat vásárolni, ezért oylan tippeket szeretnék, ami minden kis falusi boltban is van.
Az addig rendben van, hogy egy csomó zöldség van beletéve - ahogy a "mindenevösöknek is", de ezen kívül szeretnék még valamit, ami nem salátaszerü.
Nagyon köszönöm, ha segít valaki!
Alap:
- füstölt tofukrém
- avokádókrém
- hummusz
- házi pesto (zöldet és pirosat is szoktam készíteni)
- napraforgómagból készült "tejföl"
Feltét:
- grillezett tofuszeletek
- pirított gomba
- sült hagymakarikák
- cukkini/padlizsán szintén grillezve
- és persze nyers zöldségek, saláták, savanyúságok minden mennyiségben
Mixeld bele ami tetszik, én ezeket szoktam válgotatni :))
Köszi neked is.
De ezek, amiket írtál, azok meleg valamik, nem? Szendvicsbe meg hideg hozzávalókat szokás tenni?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de egyelöre még nem látom át a témát.
magvajakat is lehet, házi nutella, olajban sült csicseriborsó, hummusz
hozzá kell szokni a dolgok otthoni előkészítéséhez
Köszi az újabb válaszokat.
9-es: "magvajakat is lehet, házi nutella, olajban sült csicseriborsó, hummusz
hozzá kell szokni a dolgok otthoni előkészítéséhez"
Írtam, hogy nem "kennivalók" érdekelnek, mert azok már vannak, hanem a "harapnovalók".
Emellett nekem nem kell hozzászokni a dolgok otthoni elkészíteséhez, mert világ életemben ezt csináltam, nem szoktam semmi félkész vagy kész terméket venni.
Nem az elkészítéssel van gond, hanem azzal, hogy mit tudok készíteni, ami megfelel az adott helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!