Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan fogyjak vegetáriánusként?

Hogyan fogyjak vegetáriánusként?

Figyelt kérdés

Hogy tisztázzuk: 5 éve vegetáriánus vagyok, de akkor nem híztam/fogytam emiatt semmit.

Másfél év alatt jött rám 15 kg felesleg, aminek pontosan tudom, hogy lelki okai vannak, az evésbe menekültem és ezalatt a másfél év alatt (ugyan úgy vegetáriánusként étkeztem) gyors kajákon éltem: penny-s 4sajtos pizza, sajtos szendvics, chipsek stb... a legrosszabb módon voltam vega, zöldségeket alig ettem. :/

Nem érdekelt az egészségem, a főzés meg pláne nem, pedig imádtam régen. Depresszió gyötört, de kapok segítséget és kezdek kilábalni belőle. Fontos volna, hogy testben is jobban érezzem magam.

Szóval a kérdés:

Hogyan fogyjak vegetáriánusként?

A mozgás alap, de nem tudom, mit is kéne ennem, nem ennem, hogy a mozgással lemenjenek a kilók tavaszra.

2018. jan. 25. 09:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egyél kevesebbet mozogj többet. Nézesd meg a pajzsmirigyedet
2018. jan. 27. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező egyértelműen leírja, hogy össze vissza zabált másfél éven átt, aztán mindenki feszül a pajzsmirigy témán... számomra ez felfoghatatlan.
2018. jan. 28. 09:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nincs pajzsmirigy problémám. A túlzott szénhidrátbevitel és a bánatevés okozta a hízást.
2018. jan. 28. 11:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Reggeli tippek: zabkása (eritrittel vagy növényi proteinporral édesítve) vagy zabturmix (víz vagy növényi tej, zab, banán, kis marék fagyasztott gyümi,adhatsz hozzá őrölt lenmagot vagy chia magot az omega 3 miatt)

Délelőtt egy kis gyümölcs, egy maréknyi dió, kesu vagy mogyoró vagy egy tk szendvics.

Ebédre és vacsira én többnyire ugyanazt eszem egy nap, mert főzök előre és bedobozolom. Ha edzel is, javaslom, hogy párolt zöldség, rizs vagy quinoa, bulgur stb köret és mellé egy kis tofu amit előtte ízesítettél, vagy főtt tojás. Lehet főzeléket, egytál ételt is enni, babbal, csicseriborsóval, lencsével, de figyelj a kalóriára. Kis adagot egyél és próbálj mellé mindig friss zöldséget is enni.

2018. márc. 11. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!