Kifőztem a búzasikért, mit szoktatok belőle csinálni, hogyan fogyasztjátok?
Most először készítettem ilyet. Hogyan lehet a legkönnyebben elkészíteni úgy, hogy viszonylag alacsony szénhidrát és zsír tartalmú maradjon? Kifőztem, most éppen hűl. Tojással, hogy tudom elkészíteni? Ti, hogy szoktátok fogyasztani?
Köszi a segítséget.
A búzasikér 100%-a protein. Ch és zsír nincs benne.
Kifőzve már igazából ehető is, de érdemes ízesíteni, turbózni: én felszoktam aprítani, fokhagymával ízesítem, curry fűszert adok hozzá,m és egy kis kókusztejes szószban megsütöm egy serpenyőben.
Vagy bepanírozhatod magvakkal is, de akkor a zsírtartalma megnő.
Igazából, megszámlálhatatlan módon lehet feldolgozni.
Ez a szejtán. Szinte bármiben helyettesítheted vele a húst, csak intenzíven kell fűszerezni. Lehet belőle darálva fasírt vagy rakott étel, kockázva, csíkozva pörkölt, ragu, szeletben sütve tálalhatod valamilyen szósszal, ránthatod, előzőleg lepirítasz teheted levesbe, vagy főzelék feltétjének...
Nekem a kedvencem az, ha felkockázom, megpirítom, répával, borsóval, brokkolival és darabolt paradicsommal összefűzöm, aztán tészta vagy rizs mellé esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!