Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Kifőztem a búzasikért, mit...

Kifőztem a búzasikért, mit szoktatok belőle csinálni, hogyan fogyasztjátok?

Figyelt kérdés

Most először készítettem ilyet. Hogyan lehet a legkönnyebben elkészíteni úgy, hogy viszonylag alacsony szénhidrát és zsír tartalmú maradjon? Kifőztem, most éppen hűl. Tojással, hogy tudom elkészíteni? Ti, hogy szoktátok fogyasztani?


Köszi a segítséget.



2017. dec. 18. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:

A búzasikér 100%-a protein. Ch és zsír nincs benne.


Kifőzve már igazából ehető is, de érdemes ízesíteni, turbózni: én felszoktam aprítani, fokhagymával ízesítem, curry fűszert adok hozzá,m és egy kis kókusztejes szószban megsütöm egy serpenyőben.


Vagy bepanírozhatod magvakkal is, de akkor a zsírtartalma megnő.

Igazából, megszámlálhatatlan módon lehet feldolgozni.

2017. dec. 18. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Hadd kérdezzem meg, a kifőtt búzasikér az a tempeh?
2017. dec. 19. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez a szejtán. Szinte bármiben helyettesítheted vele a húst, csak intenzíven kell fűszerezni. Lehet belőle darálva fasírt vagy rakott étel, kockázva, csíkozva pörkölt, ragu, szeletben sütve tálalhatod valamilyen szósszal, ránthatod, előzőleg lepirítasz teheted levesbe, vagy főzelék feltétjének...

Nekem a kedvencem az, ha felkockázom, megpirítom, répával, borsóval, brokkolival és darabolt paradicsommal összefűzöm, aztán tészta vagy rizs mellé esszük.

2017. dec. 19. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!