Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Pepsi kóla vegán?

Pepsi kóla vegán?

Figyelt kérdés
Valaki tudja esetleg, hogy a Pepsi kóla 100%-osan vegán-e?

2017. okt. 26. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7 es okoska vegyél egy panasonic kenyérsütőt azt 10 perc beledobálni a cuccot ,utána csak ki kell venni a kész kenyeret de ne zavarjon.
2017. nov. 6. 20:57
 12/18 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

hanonymus:

Van cukormentes kenyér, pl. (én ilyet veszek a leggyakrabban):

[link]

De ez is:

[link]

Ezen kívül vettem már zacskós szeleteltben is (nem a Lipótinál) olyat, amiben a liszten, vízen, són és élesztőn kívül nem volt más.

2017. nov. 7. 02:06
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Az se normális aki már a kenyeret se eszi meg. Az, hogy nem isztok cukros üdítőt az szép és jó, helyes döntés, de ennyire szélsőségesen kezelni a dolgokat az roppant nevetséges. Kíváncsi lenék rá, hogy az élet más területein is ennyire aprólékosak-e ezen emberek, mert nem csak a kenyérben lévő cukor tud káros lenni ennyi erővel...
2017. nov. 10. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

Itt nem a kenyérrel van a probléma, hanem azzal a tárggyal amit ma kenyérnek neveznek. Akárhol néztem a fehér kenyér összetevőit (a búzafinomlisztben eleve semmilyen természetes tápanyag nincsen már), legalább tízféle vegyszer volt benne.

A régi idők rozskenyeréből vettem 2 kilót (amúgy elégedett vagyok vele :) ), de ezeknek elég borsos ára van, legjobban akkor jövök ki, ha otthon sütök.

2017. nov. 11. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja az úgy már más.
2017. nov. 11. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Pék vagOk, 10 éven át sütöttem azt a valamit amit a hiper polcain árulnak... a kenyér egy nagyon jó kaja, de azt az izét nem nevezném kenyérnek...

A jó kenyérben van kovász, és macera van vele... az az izé, 20-30-50kg os zsákokból összeöntünk porvédőmaszkban egy csomó port a liszt mellé, a gép összekeveri aztán kisütöttük és kész... volt vele majd 15 perc meló...

2017. nov. 13. 06:56
 17/18 p64 ***** válasza:

ha vegán, akkor is egészségtelen... :(

mert ugye nem csak az számít hogy az állatoknak tegyél jót, de a saját egészségednek sem kell ártani... szerintem...

2017. nov. 28. 00:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Most hozhatnám a közhelyeket, hogy hébe hóba a 94 éves nagyanyám is iszik kólát...

De felesleges...

2017. nov. 28. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!