Pepsi kóla vegán?
Itt nem a kenyérrel van a probléma, hanem azzal a tárggyal amit ma kenyérnek neveznek. Akárhol néztem a fehér kenyér összetevőit (a búzafinomlisztben eleve semmilyen természetes tápanyag nincsen már), legalább tízféle vegyszer volt benne.
A régi idők rozskenyeréből vettem 2 kilót (amúgy elégedett vagyok vele :) ), de ezeknek elég borsos ára van, legjobban akkor jövök ki, ha otthon sütök.
Pék vagOk, 10 éven át sütöttem azt a valamit amit a hiper polcain árulnak... a kenyér egy nagyon jó kaja, de azt az izét nem nevezném kenyérnek...
A jó kenyérben van kovász, és macera van vele... az az izé, 20-30-50kg os zsákokból összeöntünk porvédőmaszkban egy csomó port a liszt mellé, a gép összekeveri aztán kisütöttük és kész... volt vele majd 15 perc meló...
ha vegán, akkor is egészségtelen... :(
mert ugye nem csak az számít hogy az állatoknak tegyél jót, de a saját egészségednek sem kell ártani... szerintem...
Most hozhatnám a közhelyeket, hogy hébe hóba a 94 éves nagyanyám is iszik kólát...
De felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!