Igen, erről én is tudok. Sajnos a legközelebbi is 1 órányira van tőlem, pedig reménykedtem. :(
2017. okt. 15. 01:19
7/9 anonim válasza:
Az Aldit és a Müllert szeretem a legjobban. Azt tapasztaltam, hogy ezekben az üzletekben kapja a legtöbb figyelmet a vegán életmód. Egyre több termék csomagolásán látható a vegán minősítés. Ezért nem is kell annyira olvasgatni az összetevőket, ha egyéb dolgot nem kerülsz, és sietsz.
De azért először/időnként érdemes elolvasni, hogy tudd, hogy mégis miket tartalmaz. Tudd, hogy legközelebb milyet akarsz venni, és milyet nem.
2018. jan. 10. 14:01
8/9 anonim válasza:
Ja és még a Dm-ből is jól lehet vásárolni vegánként a jelölések miatt, meg esetleg nagy Tescoban, aminek van speciális étrend részlege. Interspárban is látom a változást, de az kevés. Lidl még annyira sem fejlődik.
Mammut-biosétány, bár az ármegjelölésük hanyag.
Medi-Line üzlet is jó, és még a Bijó boltban van tapasztalatom.
2018. jan. 10. 14:32
9/9 anonim válasza:
Csak a vegán Sunday marketről tudok. Amúgy én általában bioboltban vásárolok, a Corvin negyednél van egy pici {asszem nektár a neve) ott szinte minden vegán, bár én a biobarát láncot jobban szeretem, de ők nagyon sok Nem vegán dolgot árulnak, még húst is. Néhány vegán étteremben kaphatóak vegán termékek, de ott meg a kínálat nagyon korlátozott, pl a keletinél van egy mennyország szíve biobolt nevű hely, ami szerintem inkább étteremként funkcionál. A nyugatinál pedig most nyitott a napfényes cukrászda, ott csomagolt péksütit is lehet kapni (piszkei öko termékeket). Bár ha pékáru, akkor én inkább a jászai Mari téri fill good vegán pékséget választanám, ott helyben sütött friss dolgokat árulnak. Sajt helyettesítőket közvetlenül a készítőtől éri meg venni, ehhez facebookon keresd a Vegastar.eu - t vagy hárskuti Attila - t
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!