Hol lehet venni Budapeste zöldség chipszet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 16:22
3/9 anonim válasza:
Müller drogéria. Sok bio, és egészséges dolog kapható. Pl van bio (burgonya) chips...
Ízfokozó, színezék és mű összetevő mentes. Tudom nem zöldség chips csakggondoltam mondom ezt is.
4/9 A kérdező kommentje:
hát köszi de én tényleg a zöldség chipset keresném
2014. okt. 13. 21:45
5/9 anonim válasza:
Szerintem az is kapható. Még nem figyeltem meg azt, hogy az van e.
6/9 anonim válasza:
Nálunk a munkahelyemen, az OITI kórházban Bp-en a betegfelvételi porta melletti snack automatában kapható. :)
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi tolsó,de pont,hogy innen vettem az ötletet :)
2014. okt. 19. 04:47
9/9 anonim válasza:
Mammut II. Biosétány (cékla, sárgarépa, zeller chips), illetve, ha jól emlékszem, láttam a II. ker. Margit krt. 60. sz. alatti Bio-Barát bioboltban is ilyeneket. Illetve a Múzeum körút 19. sz. alatti Bio ABC-ben vettem már kétszer nagyon finomat, abban vegyesen volt cékla, répa, zeller. Remélem, találsz valahol. Én imádom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!