Vegán emberek, ti hol / honnan vásároltok ruhákat?
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 17:11
1/9 anonim válasza:
Én nem vásárlok ruhákat ,azokat a turkálós rongyokat hordom amit egyszer muterom megvett ,a mai világban nem tudom kinek van pénze ruhákra egyáltalán.
3/9 anonim válasza:
Bárhonna, csak figyelek rá, hogy ne legyen bőr.
5/9 anonim válasza:
Én legtöbbször turiban, vagy a Vaterán, Teszveszen keresek olyan ruhát, ami nem bőr, nem gyapjú, nem szőrme, nem selyem, nem toll :) Ez környezetbarát megoldás is. Nem mondom, hogy egyszerű, főleg a cipővásárlás nehéz, mert lehet, hogy szintetikus az egész, de soxor a talp bélése mégiscsak valamiféle bőr :( Nem az evés része a bonyolult a vegánságnak, hanem a kozmetikumok, a gyógyszerek az állatokon való tesztelések miatt, ilyesmi...
6/9 Mandy1408 válasza:
És egész konkrétan hol lehet olyan cipőket kapni, amiben semmi bőr nincs? Keresve se találok ilyet....
7/9 Zafírmacska válasza:
Minden kìnai bolt olyannal van tele. 1000% műanyag
De a selyemmel nem tudom mi a baj mondjuk, vagy a pamuttal?
A gyapjú elég ritka, esetleg kabát, takaró ha tartalmaz. A legtöbb birkàval jól bánnak, pont a gyapja miatt. Angliában csak boldog, kövér birkàkat làttam pl.
8/9 anonim válasza:
Bárhol! :-) Ha te is vegan vagy, és sokat foglalkozol azzal, hogy mit eszel, hogy azért a lehető legtöbb szükséges tápanyag bekerüljön a szervezetedbe! Akkor az már nen nagy erőbefektetés, hogy a nyakadba veszed a várost, egy plázát és addig keresgéled a megfelelő ruhat, amíg meg nem találod! A ruha címkén mindent írt! Jó shoppingolást! ;-)
9/9 p64 válasza:
tulajdonképpen az előzőekben sok mindent elmondta, de ha pénzed is van rá, és nem mű dolgokat szeretnél akkor a [link] n nézelődj :) (vagy beütöd a google ba és ott is találsz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!