Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Bizonyos vegánok mit tennének...

Bizonyos vegánok mit tennének ekkor?

Figyelt kérdés

Először is, nem trollkodás, vagy épp vitakeltés, tényleg érdekel a dolog, sokáig gondolkodtam is hogy tudomány vagy ez a témakör lenne-e ideálisabb.

Szóval az elmélet a következő lenne. Vannak bizonyos vegák, ugye akik azért nem fogyasztanak állati eredetű táplálékot mert sajnálják az állatokat, illetve elítélik a kizsákmányolásukat.

Viszont mi lenne abban az esetben, ha például a tudomány bebizonyítaná, hogy a növényeknek is vannak érzéseik, vagy épp éreznek, akár fájdalmat is bizonyos szinten. Akkor a növényevést is elítélnék, illetve azokból sem fogyasztanának?

Viszont akkor mi maradna?

Tehát igazából a kérdés amolyan elméleti dolog, ki hogy vélekedik erről?

2017. aug. 30. 01:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Wim Hof egy másik nagy példakép, ezek az emberek elképesztő dolgokat tudnak tanítani azoknak akik nyitottak, és az a legjobb az egészben, hogy köztudásban szerepelnek ezek az infok, nem holmi pletyka, csak nyitotnak kell lenni és kutatni
2017. szept. 6. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi haverjaimmal mindig hülye fogadásokat kötünk nagy összegekkel, pár éve fogadtunk, hogy nem bírok ki egy egész telet itt írországban, rövidgatyában és polóban... mivel egy vállalkozásban melózunk így könnyen ellenőrizhető volt, hogy nem csalok, nem vehettem fel hosszúujju polónál melegebb ruhadarabot, én akkor találtam Wim Hof-ra és egyébként tanulhatóak a technikái... mai napig ha elkezdek fázni és észbekapok, tudatosan meg tudom szüntetni a fázást.

Na bocsi az off-ért...

2017. szept. 7. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!