Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egyszerű vegán ebéd?

Egyszerű vegán ebéd?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam h összedobok valamit magamnak ebédre, ami vegán.

Van itthon tojás nélküli tészta, es ehhez kene valami öntet. Van paradicsomazósz, kukorica, bab, répa, paradicsom stb.

Mit lehetne ebből kihozni?

2017. aug. 3. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Én inkább csinálnék a babból,kukoricából zöldségfasírtot és zöldfűszeres párolt répát ennék ha van fokhagyma akkor mindenképp azzal :)
2017. aug. 3. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Ahwww de jól hangzik

Es ezt a zöldségfasirtot h kell csinálni?

2017. aug. 3. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De akár egy egyszerű szószt is csinálhatsz az alapanyagokból.
2017. aug. 3. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:
De az a a baj h én nem szoktam főzni, szóval nem tudom mi az az "egyszerű szósz" meg h h kell csinálni a zöldségfasírtot:((
2017. aug. 3. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
12%
Friss levegő napfénnyel.
2017. aug. 3. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A répát felaprítod, kis olajon kb őt percig párolod. Hozzáöntöd a kukoricát, rá a paradicsomszoszt, sózod, borsozod ízlés szerint (kóstolgasd! ) ha van bazsalikomod vagy oregánod, akkor azt is tegyél bele. Felforralod, kevergeted, hogy le ne égjen, és öt perc múlva kész is. Nem egy műremek, de tökéletesen fogyasztható egyszerű szósz.
2017. aug. 3. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár már biztos megfőtt azóta az ebéd, de nekem örök klasszikus a "Wokba vele-módszer" :) Valami finom fűszersót, zöldfűszert szórnék a zöldségekre, a tésztát meg főzd meg külön, ha a zölik elkészültek meg mehet hozzá egybe. Finom, egészséges egytálétel. Én sokszor csinálok ilyet, mikor különféle zöldségek vannak itthon. De most hogy nézem a mexikói chilis babtól sem állsz távol, persze ha vegán akkor hús nélkül, esetleg plusz hagymával, és a megfelelő fűszerezéssel.
2017. aug. 4. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!