Tudtok ajánlani valami igazán laktató, kiadós vegán főételt? Még csak ismerkedek a vegán fogásokkal, legutóbb töltött paprikát csináltunk, így most valami újat szeetnék kipróbálni.
Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 20:01
1/9 anonim válasza:
Ami szerintem nagyon laktató és finom, az gombapörkölt teljes kiőrlésű tésztával, vagy sütőben sült hasábburgonya/édesburgonya házi ketchuppal, de amit nagyon szeretek az falafel pitában (minden házi készítésű).
2/9 anonim válasza:
Gombás rizottó barna rizsből, spenótos knédli gombás-(szója)tejszínes szószban
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek, ki lesznek próbálva! :)
2017. febr. 3. 20:42
5/9 anonim válasza:
Chili sin carne. Érdemes tenni bele csicseriborsót. Ha szójapehellyel csinálod, akkor olyan, mint a chili con carne, de attól függ, te hogy állsz a dologhoz. Anélkül is teljesen jó.
7/9 anonim válasza:
Mediterrán rakottas. Paradicsomot, padlizsánt, paprikát, fokhagymát, cukkinit és hagymát szép rétegesen egymásra pakolsz, a rétegek közé pedig ízlés szerint főtt rizst vagy árpát (esetleg zabot) teszel. Só és durvára őrölt bors mellett oreganót, bazsalikomot és kakukkfüvet szórsz rá. Ne feledkezz meg az olivaolajról sem!
8/9 anonim válasza:
Dió, tökmag, napraforgómag (vagy bármi más mag) darálva, pörköltnek elkészítve, hagymás olajon megpirítva, fokhagymával, fűszerekkel, aprított paradicsommal, babérlevéllel, nagyon finom!
Szeretettel ajánlom a blogomat, ahol találsz jó kis recepteket: veganeletizesito.blogspot.hu
9/9 anonim válasza:
Vegán sheperd's pie, a múltkor csináltam, Steiner Kristóf oldalán találtam (Kristóf konyhája). A húsos verziót évekig főztem a férjemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!