Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegák / vegánok esznek...

A vegák / vegánok esznek gumicukrot?

Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
A gumicukor zselatin, állati eredetű.
2017. jún. 20. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Vannak vegán "gumicukrok"
2017. jún. 20. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Vannak növényi gumicukrok, pl. a Katjes, de már tudtommal a Haribo-nak is van vegán gumicukra.
2017. jún. 20. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Én ismerek vegákat és vegánokat, ők nagyon figyelnek az egészséges táplálkozásra, úgyhogy alapból nem ennének ilyesmit. De egyszer az egyikük megkínált vegán gumicukorral, szóval van ilyen is. Nagyon finom volt egyébként, szerintem jobb íze volt, mint a rendes gumicukornak.
2017. jún. 21. 09:45
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Néha megkívánom a cukros, rágós dolgokat, olyankor szoktam venni valami pektinnel készült gumicukrot. A dm-ben nagy a választék.
2017. jún. 21. 10:08
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Én pár hete vettem vegán gumicukrot a Rossmannban (500 Ft).
2017. jún. 21. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Vegán verziót van, aki eszik. Van, aki azt sem, de ez nem vegánság kérdése feltétlen, van, aki a finomított cukrot zárja ki (vegán és nem vegán emberek közt is).

Szóval elvileg a növényi verziót megehetik, de egyéni választás kérdése.

2017. jún. 22. 14:37
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Gumimacit biztos nem, de vannak ezek a kis gyümölcs alakú gumicukrok, olyat tuti. :D
2017. jún. 23. 03:28
 9/10 anonim válasza:
22%
Ez egyéni, valaki nem vega/vegánként sem eszik gumicokrot. A vegetariánusok között vannak, akik nem állatvédelemből vegák, így ők esznek/ehetnek gumicukrot. A szigorúbb vegáknak/vegánoknak van pektinnel készült gumicukor (nincs benne zseletin, se más állati eredetű cucc), ez általában már rögtön a csomagoláson fel van tűntetve (vegan/vegetarian friendly meg hasonlók), így nem kell az összetevők között keresgélni.
2017. jún. 25. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
15%
Hogy gondolod? Megennék a haribo macit? Hát hogy férne bele ez a vegánok lelkiismeretébe? Tiszta állatkínzás. :)
2017. júl. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!