A vegák miért hajtogatják folyton, hogy ők vegák?
Kérdező,
Azért mert te képtelen vagy kulturáltan képviselni a saját érdekeid és inkább nem szólsz, alárendelődsz és aztán itt szétventillálod a frusztrációdat, mások még képesek normális ember módjára kommunikálni és közös nevezőre jutni. Szerintem az a normális, ha olyan helyre megyünk és olyan kaját készítünk a vendégségben, ami mindenkinek elfogadható.
És nem, én se taglalom a bélműködésem meg a fosásom, ami a húsos kaja miatt lenne, egyszerűen közlöm, hogy vegetáriánus vagyok. :D
Ahogy a cukorbeteg, a gluténérzékeny meg a tejallergiás is közölheti, és megoldjuk, hogy mindenkinek jó legyen.
Sajnállak, de nem azért, mert éhen maradtál az étteremben, hanem mert ritka sz.r életed lehet ennyi gyűlölettel meg frusztrációval.
És neked ehhez egyrészt mi közöd?
Másrészt a húsra pont úgy létezik allergia, mint a tejre, jó reggelt, csak mert a tej meg a gluténérzékenység "divatos" betegség, ez meg nem, attól még létezik.
Amúgy komolyan, meséld már el, mi fáj neked ebben ennyire? Miért fontos más tányérjában turkálnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!