Amik a halhúsban vannak, azokat a vegetáriánusok mivel pótolják?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, adjatok ötleteket, hogy mivel tudnám pótolni azokat, amik a halhúsban vannak. Mik vannak a halhúsban, és mivel lehet pótolni? Nemrég lettem vegetáriánus, annak alaposan utánajártam, hogy a húst mivel lehet pótolni, de a halról nem tudok semmit, hogy azt mivel lehetne pótolni. Kérlek ebben segítsetek. Köszönettel.2017. jún. 9. 20:26
1/7 Alain Delon válasza:
Mit akarsz pótolni? A szálkát?
2/7 anonim válasza:
Az édesvízi halakba semmi nincs, sima hús. A tengerikben van omega 3 azt tablettával is be lehet szedni. De a magyarok nagy része nagyon ritkán eszik tengeri halat.
3/7 anonim válasza:
Van hogy hónapokig nem eszem halat, csak sima húst, nincs érdemileg semmi benne ami nélkül nem lehet élni és a sima húsba nincs.
4/7 anonim válasza:
Életembe nem ettem halat se semmilyen tengeri cuccot és lám semmi bajom nincs igaz vega se vagyok. De szerintem 10ből 2 ember ha szereti a halat sokat mondok. Környezetembe kb 3 emberről tudok aki szereti. Nem létfontosság a hal semmi nincs bennük.
5/7 anonim válasza:
Most az omega3-6 arányra gondolsz? A lenmagban teljesen jó az arány, egy kiskanál egy nap és fedezve van. Nem tudom miért a halról terjedt el, hogy mennyire jók benne az olajok, mikor lenmagot és egyéb olajos magvakat sokkal olcsóbban be tud szerezni az ember. (Nem tudom, de sejtem...ez jó az üzletnek)
7/7 anonim válasza:
Ja, első, biztos "szálkásító étrendet" akar a kérdező. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!