Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen íze van a szójatejnek?

Milyen íze van a szójatejnek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elképzelni sem. Nem éppen olcsó, es csak 1Literes van... szóval ha valaki valamihez tudja hasonlítani, azt magyon megköszönném:)

2017. máj. 9. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyet veszel. Az alprósnak kellemes, semleges íze van, szerintem finom, magában is szeretem. Ellenben a YOja-s szójatejet nem bírom meginni annyira műanyagízű, pedig a joghurtjaik nekik is finomak. Az aldiból is vettem egyszer saját márkásat, az volt életem legrosszabb szójateje...

Egyébként én szójatejet a kávéhoz használok habosításhoz vagy olyan ételekhez, italokhoz ahol fontos hogy magasabb zsírtartalmú tej legyen. Ahova lényegtelen oda inkább zab vagy mandula vagy mogyorótej pl. süteményekbe, mert sokkal finomabbak szerintem.

2017. máj. 9. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
*joya, bocsi
2017. máj. 9. 19:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor jo h nem vettem az Aldiban... ha azt mondod nem jo:)
2017. máj. 9. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem az egy évre elrettentett a szójatejtől, az volt az első amit próbáltam...a joyás a második, az se volt sokkal jobb sajna de azért egy fokkal. És egyszer kértem egy cappuccinot egy kávézóban szójatejből és annyira finom volt h rákérdeztem melyiket használták, és az alprósat. Aztán meg is vettem és annak tényleg semleges az íze számomra, nem furcsa.
2017. máj. 9. 21:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Uhh. Akkor keresek Alpro-sat:)
2017. máj. 9. 23:30
 6/11 anonim ***** válasza:
12%

Milyen íze van az almalének?

Alma...

A szójatejnek .eg bármilyen hihetetlen, szója íze van.

2017. máj. 10. 07:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző!

Sajnos rosszul tudod, a szójatejnek nincs szójabab/natúr szójagranulátum íze.

2017. máj. 10. 08:42
 8/11 A kérdező kommentje:
#6 nem gondoltam volna... de mivel nem tudom milyen ízű a szója, ezért kérdeztem h valaki tudja-e valamihez hasonlítani... főleg h a #7 azt írta nem is olyan íze van
2017. máj. 10. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom rosszul... pont olyan íze van...
2017. máj. 11. 07:03
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
Az Alpro nagyon finom véleményem szerint, édeskés. A light-os belőle különösen finom szerintem. A Joya-t nem tudom. Az Aldiban kapható bió szójatej (nem tudom a márkát). Olcsóbb meg minden, de az teljesen natúr ízű, nem édeskés. Olyan többet nem veszek, bár rossznak sem mondanám, de az Alpro jóval finomabb szerintem.
2017. szept. 13. 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!