Milyen íze van a szójatejnek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elképzelni sem. Nem éppen olcsó, es csak 1Literes van... szóval ha valaki valamihez tudja hasonlítani, azt magyon megköszönném:)2017. máj. 9. 17:16
1/11 anonim válasza:
Attól függ milyet veszel. Az alprósnak kellemes, semleges íze van, szerintem finom, magában is szeretem. Ellenben a YOja-s szójatejet nem bírom meginni annyira műanyagízű, pedig a joghurtjaik nekik is finomak. Az aldiból is vettem egyszer saját márkásat, az volt életem legrosszabb szójateje...
Egyébként én szójatejet a kávéhoz használok habosításhoz vagy olyan ételekhez, italokhoz ahol fontos hogy magasabb zsírtartalmú tej legyen. Ahova lényegtelen oda inkább zab vagy mandula vagy mogyorótej pl. süteményekbe, mert sokkal finomabbak szerintem.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor jo h nem vettem az Aldiban... ha azt mondod nem jo:)
2017. máj. 9. 20:55
4/11 anonim válasza:
Engem az egy évre elrettentett a szójatejtől, az volt az első amit próbáltam...a joyás a második, az se volt sokkal jobb sajna de azért egy fokkal. És egyszer kértem egy cappuccinot egy kávézóban szójatejből és annyira finom volt h rákérdeztem melyiket használták, és az alprósat. Aztán meg is vettem és annak tényleg semleges az íze számomra, nem furcsa.
5/11 A kérdező kommentje:
Uhh. Akkor keresek Alpro-sat:)
2017. máj. 9. 23:30
6/11 anonim válasza:
Milyen íze van az almalének?
Alma...
A szójatejnek .eg bármilyen hihetetlen, szója íze van.
7/11 anonim válasza:
Kedves előző!
Sajnos rosszul tudod, a szójatejnek nincs szójabab/natúr szójagranulátum íze.
8/11 A kérdező kommentje:
#6 nem gondoltam volna... de mivel nem tudom milyen ízű a szója, ezért kérdeztem h valaki tudja-e valamihez hasonlítani... főleg h a #7 azt írta nem is olyan íze van
2017. máj. 10. 11:37
9/11 anonim válasza:
Nem tudom rosszul... pont olyan íze van...
10/11 anonim válasza:
Az Alpro nagyon finom véleményem szerint, édeskés. A light-os belőle különösen finom szerintem. A Joya-t nem tudom. Az Aldiban kapható bió szójatej (nem tudom a márkát). Olcsóbb meg minden, de az teljesen natúr ízű, nem édeskés. Olyan többet nem veszek, bár rossznak sem mondanám, de az Alpro jóval finomabb szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!