Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szeretnék vegetáriánus lenni,...

Lexa Alexa kérdése:

Szeretnék vegetáriánus lenni, lehetek már?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki kérdi,azért szeretnék az lenni, mert undorodom a hústól, és az állatokat imádom, ezért sem szeretnék húst enni. Most 13 leszek, mikor lehetnék vega?
2017. ápr. 4. 16:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szüleid mit szólnak hozzá?

Ha húsevő családban vega akarsz lenni, akkor sajnos elég valószínű, hogy megijednek és aggódni kezdenek az egészséged miatt. Ezért fontos, hogy szerezz sok ismeretet a vitaminokról, fehérjékről stb., tudd, hogy melyik ételben miből van sok, és figyelj a változatosságra! Gyűjts vegetáriánus recepteket, rengeteg van a neten is, tanulj meg főzni, és lepd meg néha a családodat egy-egy vegetáriánus finomsággal! A lényeg, hogy lássák, hogy tudod, mit csinálsz, és tisztában vagy a dolog egészségi vonzatával is. Igaza van az egyik korábbi válaszolónak, lehet úgy is vegának lenni, hogy üres tésztát meg üres krumplit zabálsz, de az nem egy járható út. Rengeteg féle zöldség és gyümölcs, gabonaféle, főételnek és köretnek való van a világon, felsorolni is nehéz lenne, és ezeket nagyszerűen lehet variálni. Csak ügyesen!

2017. ápr. 13. 16:45
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Már anyukámmal megbeszéltem, és most az is vagyok, megengedte. A mi családunk már régóta foglalkozik az egészséges életmóddal, szóval ezzel nem lesz probléma. Meg vega ételes könyveket is nézegettünk, hátha megvesszük.

2017. ápr. 20. 06:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Én nost tanulok sushit csinállni, 2 hete csak azt eszem szinte különböző ízesítésekkel, nagyon ajánlom :D
2017. ápr. 20. 07:13
 24/24 anonim ***** válasza:
sőt, még vegan is lehetsz, egyszerűbb és olcsóbb, mint hiszed. Wow, én is az vagyok, és Wow, még nem haltam meg ;)
2017. ápr. 22. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!