Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen vegetáriánus étrendet...

Milyen vegetáriánus étrendet ajánlotok egy 10 napos kipróbálásra?

Figyelt kérdés
Ki akarom próbálni milyen 10 napig vegetáriánusnak lenni. Érdekelne milyen hatással lesz rám és az edzésre, súlyzós edzést végzek már néhány éve és kosarazom. Jelenleg egy 3500-3700 Kcal étrendet tartok, nem veszem vér komolyan de az esetek 85%-90% ehhez tartom magam. Kérlek írjatok alapanyagokat, receptek, konyhai tanácsokat és ha valamire kiemelt figyelmet kell fordítanom. Tudom teli van az internet vegetáriánus, vegán oldalakkal viszont én a ti személyes véleményeitek és tapasztaltaitok szeretném olvasni.

2017. márc. 7. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%

Én napi 10gramm kreatint és minden edzés előtt 30 perccel 5gramm beta-alanine-t tolok.

Másra szerintem nincs szükség bcaa nak max jó az íze, de soha semmi pluszt nem adott amíg fogyasztottam ilyeneket.

2017. márc. 9. 13:49
 12/12 A kérdező kommentje:
#6 Nem gondolom úgy, hogy értenél a testépítéshez. Néz utána mi az energia és ha csak érzésre ennék akkor annyi finomított szénhidrátot vinnék be, hogy 3 nap alatt nem használná el a szerveztem. Az erőtlenség és fáradtság csak akkor jelentkezne ha helytelen étrendet követnék, mint például amit az #1 ajánlott.
2017. márc. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!