Egy csecsemő akkor is vegán, ha az anyja szoptatja. Mégis mire gondoltál? Anyatejre nincs szüksége egy felnőttnek, az a fiatal utódoknak van. A tehén teje anyatej, az emberé is, eddig csak megérted... Mivel ezek tele vannak növekedést serkentő hormonokkal, egy fejlőtt embernek nincs szüksége anyatejre. Az emberi anyatej nyílván jobb/kevésbé káros, mint más állatok teje, de minek innál egy emberi válladékot, ha van egy csomó más finom, a tejhez hasonló ital? (itt főként a növényi tejekre gondolok)
2017. febr. 23. 16:28
13/17 anonim válasza:
(Előző vagyok)
A Romulus-os feltevésed elég hiányos. Ha ittak tejet, akkor nem növényi étrendet követtek, ez evidens szerintem.
Ha csak egyszeri alkalom lett volna, (ugye a túlélésért kellett más állat tejét inniuk), akkor megérthető lenne a "félrelépésük". Ha életük további részében növényi étrenden éltek volna, akkor lehetne mondani, hogy étrendi vegánok voltak.
Szinte minden étrendi és/vagy etikai vegán eszik/iszik véletlenül valamit élete során, amiben van állati eredetű alapanyag. Pl: a tejmentesnek címkézett csokiban kiderül, hogy volt 0.01g/kg tej. Na és akkor? Attól még vegánok maradnak.
2017. febr. 23. 16:36
14/17 anonim válasza:
Én vegan is vagyok és anyatejet is ittam ma reggel szex közben eredeti csomagolásból...
2017. febr. 24. 12:17
15/17 anonim válasza:
A szexuális életem miatt, vagy irigységből pontoztok le?
2017. febr. 25. 14:14
16/17 anonim válasza:
A szexuális életed miatt. Neked van, ami nekik nincs.
2017. febr. 25. 16:07
17/17 anonim válasza:
Egyszer volt a gyerekvállalás témakörben pont erről egy kiakasztó sztori. Egy vegán anyuka hőbörgött, hogy a védőnő mennyire ellene van az ő életmódjuknak, és közölte vele, hogy a gyermek veszélyeztetett és alul táplált. Majd kiderült, hogy a " kedves mama " vegán módon neveli újszülött korától a csecsemőt, nem ad neki sem anyatejet, sem tápszert helyette. Születésétől kezdve szójatejjel, rizstejjel, folyékony zöldség pürékkel tömte a kicsit. Hiába mondta minden kommentelő, hogy mekkora marha az anyuka, és, hogy a gyerek egészséges fejlődését akadályozza, nem lehetett meggyőzni. Többen jelezték, hogy ip cím alapján azonosítható, a védőnővel karöltve jelentik majd fel őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!