Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A gyerekek ihatnak rózsavizet?...

A gyerekek ihatnak rózsavizet? Van benne alkohol?

Figyelt kérdés

2016. szept. 3. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Senki sem issza.
2016. szept. 3. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Akkor en es sok ismerosom senkik vagyunk, kedves elso. Nincs benne alkohol. Teaba, gyumolcslebe keverve finom a gyerekeknek.
2016. szept. 3. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
A rózsavíz nem ital, kozmetikai célra használják.
2016. szept. 3. 22:21
 4/8 anonim válasza:
35%
Van aki inni szokta és nem tudom,hogy ez egy legenda-e de elvileg utána rózsaillatú lesz az izzadtságod :D
2016. szept. 3. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én cukrászati krémet szoktam belőle csinálni, szóval iható, persze nem töményen. Alkohol nincs benne. De nagyon erős illata és jellegzetes íze van, többek szerint émelyítő, nem mindenki szereti.
2016. szept. 3. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
A rozsa nem csak kozmetikai celra valo. Hihetetlen hogy az emberek nem kepesek utanaolvasni a dolgoknak, ha uj infot kapnak. A rozsabol foznek lekvart, likort, vizet stb.
2016. szept. 4. 16:36
 7/8 anonim válasza:
100%
Italkén én egy vegán étteremben találkoztam vele először, ott rózsavizes limonádét csináltak. Nagyon finom volt. Lekvárként is kóstoltam már, az is jó! Én a helyedben a biztonság kedvéért keresnék egy helyet a neten ahol árulják valamilyen formában és felhívnám őket.
2016. szept. 5. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, ihatnak. Nincs benne alkohol.
2016. szept. 6. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!