Vegetáriánusok! Hogy kell ezt elképzelni? Bővebben alább
Szóval, leszögezem az elején, hogy a kérdésemet nem provokációnak szánom. Tiszteletben tartom és elfogadom mindenki táplálkozási szokását.
A napokban itt a gyakorin több olyan kommentet is olvastam melyekben fanatikus vegetáriánusok pocskondiázták azokat, akik a "hagyományos" étrendet követik. Szóval ha egy vegetáriánus azért nem eszik húst, mert az egy állat életébe került, akkor a növényeket sem lehetne megenni, hiszen pl egy répa elfogyasztása egy növény életébe került, a növények is élőlények. Ezt a kérdést hogy rendezitek le magatokban, vagy hogy gondolkodtok erről?
És azok a cégek amik vega és vegan termékeket gyártanak nem tesznek meg mindent a profit növelése érdekében?
Vagy ezek már olyan cégek, hogy nem a profit a lényeg?
Az almát ugyanúgy profitért, haszonért árulják a boltban, mint a virslit...
Ha almaültetvényem lenne én is azt mondanám legyen mindenki vegán, ha meg sertés telepen azt, hogy vegyetek virslit.
Szép álom, hogy van a húsipar ami gonosz propagandát folytat a haszonért, hogy vedd meg a termékét, de a mezőgazdasági cégek nem ugyanezt csinálják.
"Nálam ezzel pont mellé lőttél... mert a búza ami a kenyeremet alkotja, az én földemen terem, a kukorica az én földemen terem, a gyümölcs amit megeszem az én fámon terem, én főzöm be lekvár és kompót formában... a zöldségeim az én földemen teremnek az én hűtőládámban és pincémben vannak eltéve... önellátó vagyok már 6 éve... egyedül mustárt veszek néha meg oliva bogyót..."
És a műtrágya amit a földedre szórsz az honnan terem? Mert gondolom nem igazi trágyát használsz, hiszen ahhoz istállózó állattartás kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!