Vegán termékeket melyik internetes oldalon érdemes venni? Ti hol szoktátok a vegán termékeket beszerezni? Többi lent
mindenmentes.hu
fittnok.hu
veganreceptek.webnode.hu ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu
gretakonyhaja.reblog.hu
[link] vegagyerek.hu
Ezek az oldalak jutnak most hirtelen eszembe.
Könyveket nem vettem de pl. Sthőr Gréta, Dr.Andrási Nóra könyve(i) jónak tűnnek meg könyvesboltban vagy online is választhatsz szimpatikus könyveket.
biocity.hu ez lemaradt
(első voltam)
Vannak szűklátókörű emberek, találkoztam már olyannal, aki kijelentette, hogy ő teszkóban nem vásárol, mert a teszkó nem vegan...
De attól, hogy a teszkó árul húst, attol még szerintem a teszkós banán igen is vegan kaja...
És a teszkó nem azért árúl húst, mert akar húst árulni, hanem mert a kereslet határozza meg a kínálatot... ha több vegan lenne és járna a teszkóba, akkpr kevesebb hús is lenne...
Pl amerikában a wallmartban így került le a polcokról a hormonkezelt tej... mert megszűnt a fogyasztók érdeklődése..
Szóval szerintem veganként pont kell nem "vegan" boltokba járni, és növelni a keresletet a vegan termékekre...
Mellesleg én is így lettem vegan, 10 éve egy bevásárlásnál teljesen értetlenül álltam az előttem lévő kosarát vizslatva a sorban betépve.. feltettem egy kérdést, amiből lett egy 1 órás beszélgetés ami megváltoztatta az életemet...
Herbaház
Olcsó, nagyon sokféle termékük van. Webshopja is van, ha nem a közelben laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!