Ti milyen jótékony atásra lettetek figyelmesek miután vegetáriánus étrendre tértetek? Illetve a GMO mentes Magyar szója szerintetek egészséges és biztonságos? 19f
Figyelt kérdés
én pár hónaőőja tértem át, igaz, a tejtermékeket megengedem és bizonyos ételekbe teszek bio tojást is. testermékeket termelőtől veszek, egy idős néni, aki készíti és a tehenek nincsenek antibiotikumon... én azt vettem észre, hogy sokkal energetikusabb lettem, ERŐSEBB lettem, és mostanában amikor ránézek egy húsdarabra, felfordul a gyomrom.... sőt már a szagában is van valami, amitől hányingerem van.... elötte nem volt ez.2016. nov. 28. 17:48
11/12 anonim válasza:
#10 veled meg az a gond, hogy amerikai cikkeket olvasol... európában nem kerülhet kereskedelmi forgalomba gmo szójatermék jelenleg...
12/12 anonim válasza:
És csak, hogy tudd, ha amerikában húst eszel, olyan állatok húsát eszed, amit gmo szóján neveltek... szóval semmivel nem jobb ott sem húst enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!