Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Aki vegetáriánu az irja le...

Jonatán555 kérdése:

Aki vegetáriánu az irja le nekem mér az? Csak mert kiváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

2016. okt. 5. 22:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

"De a rothadó húsra annyit, hogy a zöldség-gyümölcs is rothad."

A kettő nem említhető egy lapon. A gusztustalanságán, szagán túl a hús bomlása erősen toxikus folyamatokkal történik.

Tegyél egy próbát. Edd meg a rothadó almát. Mi bajod lesz azon túl hogy nem fincsi? Na aztán egyél rothadó tetemet, bele is halhatsz. Ellentétben azokkal az állatokkal akiknek a természet rendje adta táplálékul. Ők túl élik, nem véletlen.

Ezekben az összefüggésekben ott a természet bölcsessége, a hús nem a mi ideális étkünk, habár nyilván addig tudjuk preparálni, hogy rágható, jó ízű és emészthető legyen.

De amíg a réten legelésző tehenet nem vagy képes puszta kezeddel megölni, aztán a kezed és a fogaid segítségével jóllakni belőle úgy, hogy a tetemet sem manipulálod, addig azt a természet nem neked szánta megenni! Ilyen egyszerű, nem kell itt mindenféle elméletekkel fáradni, a józan paraszti ész mindenek felett :)

2016. okt. 9. 08:19
 22/24 anonim ***** válasza:
43%

Úristen mekkora kretén vagy 59es senki nem akarja a macskáját átszoktatni növényre mivel az úgy születik hogy képes levadászni és megenni egy másik állatot.

Az ember nem úgy születik hogy képes erre ,ha szerinted őrülten finom a nyers hús akkor valami hiánybetegséged van de legalábbis táplálkozási zavarod mert a nyers húsokat nem is igazán tudod elrágni és könnyen megemészteni ebből következik hogy evolúciós szempontból vakvágányra tévedtél mert nem így kéne kinézni az állkapcsodnak és fogaidnak sem tehát ez csak valami degeneráció nálad.

Remélem a húsevők nem akarják a szürke marhát rászoktatni a húsra . hö hö hö ugye érted az iróniát

2016. okt. 9. 10:47
 23/24 A kérdező kommentje:
rengeteg válasz érkezett, köszönöm. mindet végig olvastam, és nagyon érdekes volt, mert egy kicsit mindegyik válasz eltért a többitől.
2016. okt. 11. 13:46
 24/24 anonim ***** válasza:
4 éven át táplálkoztam húsmentesen, egyszerűen azért,mert nem kívántam semmilyen formában a húst, húskészítményeket. Tojást és sajtokat viszont ettem akkor is.
2016. okt. 17. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!