Aki vegetáriánu az irja le nekem mér az? Csak mert kiváncsi vagyok.
Azért mert a húsevés ezen az övön nem indokolt csak szándékosan elterjesztett rossz szokás ,ami az élelmiszer ipar műve . Ezenkívül nem kicsit visszataszító és undorító hogy az állatokat csak azért tartják életben hogy levágják .
A húsevés nem több mint egy káros szokás ,még csak szenvedélynek sem nevezhető.
Előttem szólók is megírták ,egy sótlan ízesítetlne sült húst lehet meg sem tudnál enni és akkor ez még nem is a nyers volt.
Ellenben egy növényt nyersen is meg tudsz enni és nem terheli a beleidet . Mon vezető halálok a vastagbélrák.
Valószínüleg az oroszlánoknál és a farkasoknál is a vezető halálok a vastagbélrák, a medvék esznek növényeket is, de a hús a fő táplálékuk, náluk is probléma lehet a vastagbélrák.
Mindenki eldöntheti mit akar enni.
Azért remélem a vegák nem próbálják a kutyájukat, vagy a macskájukat leszoktatni a húsról
Nem érdekel, hogy menstruáció-e, ha egyszer finom :D
Amúgy egy sima ízesítetlen, sótlan sült zöldséget sem tudnék megenni. Nyersen OK, amúgy a nyers hús is rém finom tud lenni, csak némelyik nem egészséges úgy.
Úgyhogy néhány érv nálam nem játszik, hiába vagyok több különféle okból vega.
Azt viszont megértem, ha valaki büdösnek érzi a tojást. A tojásnak tényleg szaga van, érzékeny korszakaimban engem is zavart, egyszer évekig nem ettem tojást.
De a rothadó húsra annyit, hogy a zöldség-gyümölcs is rothad. Sőt, húst és tojást ritkán látok rothadtan (akkor kidobja az ember), míg növényi rothadást folyton, kivágom és megeszem a jó részt...
Persze lehet határozottan élő élőlényt is enni, fura is tömeges csecsemőgyilkosságot elkövetnem, amikor csírákat eszem, de az élet kegyetlen. Fényevő nem is akarok lenni, bár nem is tudnék.
nem tudom hogy mi késztet egy tucat embert arra hogy lepontozzák a válaszomat, teljesen normális. Ezzel annyit lehet max elérni hogy egy idő után nem fog senki válaszolni a kérdésekre, főleg nem ebben a haldokló kategóriában.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!