Olyan tojást megennél, ami tiszta vér?
Figyelt kérdés
Vegetáriánus vagyok. Szépen egyesével ütöm a tojásokat az edénybe, és mit látok?? Az egyik tojás teljesen piros a vértől, és a szélénél két helyen egy jó nagy vércsomó van. Na mondom ezt majd faterom megeszi, de a vérdarabokat azért kiszedegette, és lecseszett, hogy miért nem figyelek oda, és ő nem vegetáriánus. Ma biztos, de szerintem még egy jó ideig nem fogok tojást enni :D Te megetted volna? Olyanok írjanak, akik vegetáriánusok.2016. okt. 3. 16:33
11/17 anonim válasza:
Megenném, nincs annak semmi baja sem, se nem romlott, se más. Szóval, jah. :)
12/17 anonim válasza:
biztos vér volt nem céklával lett megszinezve?
13/17 A kérdező kommentje:
12.: trollkodnak a tyúkok
2016. okt. 7. 23:26
14/17 anonim válasza:
Nagyüzem a sàpadt tojàst ami feheres citrom sarga igy szinezik meg. Citromsàrga+piros narancs sarga. Ceklat etetnek a tyukokkal ha eszreveszik a jelenseget. Van hogy nem keveredik el a tojàsban a szin.
15/17 A kérdező kommentje:
Ja, ne haragudj, azt hittem csak viccelődsz.
Konkrétan 2 nagyobb vérdarab volt a tojásban, ekkorákat még nem láttam. A fehérje része rózsaszínű volt, szóval céklát is ehetett.
2016. okt. 8. 09:00
16/17 anonim válasza:
A cekla asszem feherjere nem hat szegeny tyuk azota girhes hinfitarsaink gyomraban vegezte.... vagy atev telepen.öreg volt es valószìnűleg beleszakadt a tojasba vafy fiatal.....de lenyeg RIP tyutyu. Főkérdésedre visszatérve sokan esznek disznó vért véres hurkàt. Romàk hagyomànyosan baromfivért is ehetőnek ehető de én mint àllat tenyésztő mérnök se tenném meg.
17/17 anonim válasza:
Nem enném, de nem azért, mert vegetáriánus lennék, ami egyébként nem vagyok, és nem is azért, mert ritkán eszem tojást, hanem, mert ha tojást akarok, akkor az legyen tojás, nem pedig az embriófejlődésben elindult csirke. Tudom, vannak olyan ázsiai népek, akik megeszik az ilyesmit, de ez nekem túl bizarr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!