Hol lehet kapni Budapesten tiszta szeszt,96%-os etanolt?
Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni saját fogyasztásra egyedi szeszes italokat, és jó lenne venni valahol tiszta szeszt hozzá. Tudom, hogy sokat nem lehet venni, de egy liter már elég lenne.2016. jún. 1. 09:47
1/6 anonim válasza:
Ilyen töménységű alkoholt, ha fogyasztásra lesz, akkor gyógyszertárban tudsz beszerezni.
2/6 anonim válasza:
Úgy tudom, 1 dl kiszerelesben adják, nagyobb mennyiséget /1 l/ nem. Több helyen próbálkozz!
3/6 anonim válasza:
Esetleg vodkával helyettesítheted, de vedd figyelembe az alacsonyabb szeszfokot!
4/6 anonim válasza:
Nem lehet. Gyógyszertárban lehet 1 dl-t talán vagy még kisebb kiszerelésben. De ott is kikérdeznek, hogy minek kell az neked :) Én egyszer vettem fertőtlenítésre, ollókat, stb. Aztán olyan furán néztek rám, hogy minek nekem az, ha nem is vagyok körmös vagy pedikűrös.
Aztán később felvilágosítottak, hogy biztosan azt hitték, hogy meg akarom inni, mert hogy ilyenre is vesznek valakik :S
Pedig nem úgy nézek ki, mint aki ne tudna bármilyen piát megvenni magában a boltban vagy egy bárban. Fura volt.
5/6 anonim válasza:
Igen mindig megkérdezik gyógyszertárban mire kell, de amikor én azt mondtam takarításhoz, simán adtak. Viszont olyat amire rá volt írva hogy fogyasztásra nem alkalmas :D
6/6 Trevor. válasza:
Menj ki Romániába, ott árulnak boltban 96%-os tisztaszeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!