Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegak mit tesznek a zsemlebe?

A vegak mit tesznek a zsemlebe?

Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Senki nem mondta, hogy naponta eszik a szóját. Te miből gondolod, hogy itt akárki is ezt hiszi?
2016. aug. 10. 16:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én általában különféle sajtokat pl. feta, gorgonzola, parmezán, mozzarella, brie, stb. zöldségekkel mint cukkini, uborka, főtt articsóka, marinált gomba, nyers avokádó, paradicsom, paprika, stb. Néha magvakkal, zöldségkrémekkel. Nagyon sokféle lehetőség van.
2016. aug. 10. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:
11%

tudjátok ki találta fel a salátát?

a szegények

2016. aug. 10. 20:54
 14/16 anonim válasza:
Búzacsíra,sajt,saláta,vaj,uborka,pástétom.
2016. aug. 21. 18:57
 15/16 anonim ***** válasza:
cshirkét
2016. szept. 1. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok sem vegán, sem vegetáriánus, de imádom a hummuszt és az avokádókrémet, általában vaj helyett használom. Van egy barna paszta, Marmite-nek hívják (angol gyártmány), zöldségekből készül, abszolút vegán cucc, abból us teszek keveset, de tényleg keveset, mert nagyon sós. Azon kívül zöldségeket, mint paradicsom, paprika, uborka vagy cékla, sőt, sült zöldségeket is. Néha csírákat. És régebben, amíg jobban szerettem a tojást, akkor főtt vagy tükörtojást.
2016. okt. 19. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!