Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tesznek a mekis hambikba...

Mit tesznek a mekis hambikba amitől olyan kívánatos lesz az ízük?

Figyelt kérdés
Hiába készíteném én el ugyanolyan hozzávalókból vagy még jobbakból otthon, az íze még se lesz olyan addiktív
2016. aug. 9. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nátrium-glutamát = ízfokozó
2016. aug. 9. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Nátrium-glutamátot
2016. aug. 9. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
meg rakat cukrot
2016. aug. 9. 15:33
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Izfokozókat
2016. aug. 9. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Mekis kaja mind szemét, és egészségtelen Tele ízfokozóval és tartósítóval. Soha nem fogsz tudni olyat készíteni, de talán jobb is...
2016. aug. 9. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Én nem tudom, hogy mitől kívánatos, én édesnek érzem, nem főétel ízük van, hanem desszert ízük.:)
2016. aug. 9. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

Mit nem sikerül reprodukálnod? Zsemle, szósz, húspogácsa?

Nekem amúgy nem annyira jön be a mekis. Sokkal jobb burgeresek vannak.

2016. aug. 9. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
20%

Egyszerűen nem értem hogy az emberek egy része miért van oda ezekérta szutykokért. Amikor elmegyek egy Meki mellett már több méter távolságrólérezni azt a bűzt amit ont a hely magából, egyszerűen gusztustalan.

A burgerek amiket ott árulnak mindennek nevezhetők csak finomnak nem, egészségesnek megmégúgy se. Ettem ott nem rég, csupán illendőségből, úgy gyömöszöltem gyorsan magamba azt a kis semmi vackot csak ne érezzem az ízét ami szerinted olyan finom. Asz szorosértelembe elhányom magamahelytől, a reklámoktól, és az ott készültburgereken keresztül a sültkrumplikon át a legegyszerűbb kávéjukig. Nyugodtan lepontozhat akinek nem tetszik a hozzázólásom, vagy fájó pontot ért, nem érdekel, de akkor is kimondom, UNDORÍTÓ!

Egy mezei hamburer, vagy akármilyen más kaja egy kisvendéglőben, vagy étteremben ezerszer többet ér, mint a telenyomott ízfokozós hamburgernek nevezett cafat.

Sokkal jobb és kényelmesebb, ésaz ember nyugodt szívvel megy be egy igényes tiszta cukrálszdába,fagyizni, kávézni, vagy egy hangulatos normális étterembe ebédelni, mint egy bűzbódéba.

A KFCvel, Burger Kinggel és társaival ugyanúgy haragban vagyok. Nem tehetek róla, méga gondolatát sem bírja a gyomrom. Igénytelen az egész.

2016. aug. 23. 23:57
 9/9 A kérdező kommentje:
maximálisan egyetértek, hogy egy gusztustalan szutyok az egész, de a benne található összetevők függőséget okoznak ! Ha izre valóban undoritó lenne akkor már rég becsődöltek volna, és bár az alapanyagok minden bizonnyal minőségtelenek, mégis van valami bennük ami el tudja adni, a marketingen kivül !
2016. aug. 24. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!