Mit tesznek a mekis hambikba amitől olyan kívánatos lesz az ízük?
Mit nem sikerül reprodukálnod? Zsemle, szósz, húspogácsa?
Nekem amúgy nem annyira jön be a mekis. Sokkal jobb burgeresek vannak.
Egyszerűen nem értem hogy az emberek egy része miért van oda ezekérta szutykokért. Amikor elmegyek egy Meki mellett már több méter távolságrólérezni azt a bűzt amit ont a hely magából, egyszerűen gusztustalan.
A burgerek amiket ott árulnak mindennek nevezhetők csak finomnak nem, egészségesnek megmégúgy se. Ettem ott nem rég, csupán illendőségből, úgy gyömöszöltem gyorsan magamba azt a kis semmi vackot csak ne érezzem az ízét ami szerinted olyan finom. Asz szorosértelembe elhányom magamahelytől, a reklámoktól, és az ott készültburgereken keresztül a sültkrumplikon át a legegyszerűbb kávéjukig. Nyugodtan lepontozhat akinek nem tetszik a hozzázólásom, vagy fájó pontot ért, nem érdekel, de akkor is kimondom, UNDORÍTÓ!
Egy mezei hamburer, vagy akármilyen más kaja egy kisvendéglőben, vagy étteremben ezerszer többet ér, mint a telenyomott ízfokozós hamburgernek nevezett cafat.
Sokkal jobb és kényelmesebb, ésaz ember nyugodt szívvel megy be egy igényes tiszta cukrálszdába,fagyizni, kávézni, vagy egy hangulatos normális étterembe ebédelni, mint egy bűzbódéba.
A KFCvel, Burger Kinggel és társaival ugyanúgy haragban vagyok. Nem tehetek róla, méga gondolatát sem bírja a gyomrom. Igénytelen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!