Van itt olyan, aki sok gyümölcs, zöldségturmixot iszik? Milyen turmixgépet ajánlotok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 21:01
1/7 anonim válasza:
Mi (3 gyerek) ilyennel leptük meg édesanyánkat karácsonyra:
A régi már vagy 30 éves volt, de ezzel most nagyon meg van elégedve. Egészben is bele lehet rakni az almát például. Én végül nem itt rendeltem, találtam olcsóbb helyet, ahonnan még szállítási díjjal együtt is kevesebbe került.
2/7 anonim válasza:
1200 wattos, 5 sebességfokozat
1,8 literes erős üvegtartály
bekepcsolod és 2 percig megy magától, kikapcsol, de közben leállíthatod, vagy újraindíthatod.
naponta átlag 10-2 percig megy, jól bírja.
3/7 anonim válasza:
Nekünk a Smoothie Maker Machine nagyon bejött. Bármit lehet bele tenni és nagyon gyors. Már vagy 100x használtuk l. Csak ajánlani tudom.
4/7 anonim válasza:
Nálunk kezd tönkremenni a Smoothie maker (kicsapódik az olaj, hamar melegszik), ráadásul a pohara is eléggé megviselt már. Mivel egy nagyobb készlet új poharakkal már jelentős összeg, ezért áttértünk egy kézi turmixolóra, amit egyébként is használtunk már. Megfelelő pohárba téve ugyanolyan hatású smoothie készíthető vele, mint a géppel. Igaz jeget nem törnék vele, de azt eddig sem csináltuk.
5/7 anonim válasza:
Még valami: a gyümölcsprés csak akkor jó, ha nagyon kevés tisztítandó része ven. A finom hálós szűrő tisztítására hamar rá fogsz unni.
6/7 G' válasza:
bianco di puro a legjobb,online megrendelhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!