Lehet Budapesten valahol egzotikus gyümölcsöket venni?
A józsefvárosi kínai piacon lehet venni ilyesmit, 2 árusról is tudok aki ilyen egzotikus gyümölcsöket árul, középtájt ahol be lehet menni egy nagy udvarba parkolni, no ott a baloldali épület mögötti utcácskának bal oldalán elöl tájt van egy kínai élelmiszerüzlet, vannak érdekes egzotikus gyümölcsök, van sárkánygyümölcs (2500 Ft/kg), Jackfruitot zacskós chips-ként árulnak 900 Ft-ért, de tavaly láttam egész gyümölcsként is egyszer, meg 2 alkalommal duriant is, de az valami 4-5 ezer Ft-ra jött volna ki darabjába így nem vettünk. Meg vannak más fura kinézetű gyümölcsök amiket sehol máshol nem láttam még h árulnának.
Illetve bal oldalt ahol kezdődnek a gyárépületek, azt hiszem az első épületbe belépve ott is van egy kínai élelmiszerárus, annak is sokféle egzotikus gyümölcse van, legutóbb szép édes tamarindot vettünk ott 400g-os doboz 1000 Ft volt.
Igen, minden nap nyitva vannak. Kivéve ha megjelenik a NAV kommandó, akkor gyorsan bezár minden bolt. :D
Ami boltról először írtam, annak a helyét nagyjából bejelöltem:
Ha az ezen a linken levő gyümölcsöket végig tanulmányozod, akkor biztos nem fogsz ott "ismeretlen" gyümölcsöt látni. :)
Ott a google mapos linknél, a pirossal bejelölttől kicsit balra ha megnézed van egy "Vietnami zöldséges" jelölés is, ezt most vettem észre, még nem jártam ott, de lehet h érdemes azt is megnézni.
Várj, az első link nem lett jó, talán most:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!