Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hol kaphatok Budapesten olyan...

Hol kaphatok Budapesten olyan zöldségeket/gyümölcsöket, amelyek finomak és nincs ürülékszaguk?

Figyelt kérdés

Eddig nagy áruházakban vettem (Spar, Auchan, Tesco) és mindnek ilyen igazi trágyaszaga volt (paradicsomnak főleg), de az almának is).

Szeretnék olyan zöldségeket, gyümölcsöket venni ami tényleg hasonlít egy természetesen termesztett zöldségre/gyümölocsre

2013. dec. 3. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
piac
2013. dec. 3. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Piacon, termelőtől, ne viszonteladótól.
2013. dec. 3. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
vásárcsarnokok. sokkal jobb, rengetegféle közül választhatsz, és nem utolsósorban milliószor olcsóbb, mint minden nagy áruházlác.. én a fővám téribe járok, nekem az az etalon. mindig van minden, mindenből találni jót, és feleolyan árban vannak a gyümölcsök, mint a hozzám közel eső cbaban
2013. dec. 14. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a piacon is vettem már trágyaszagút.. De én abból indultam ki, hogy az az egészséges, mivel nem műtrágyázták, hanem természetes, szerves trágyával trágyázták. Nagy tételben nem szoktak szerves trágyát, hanem műtrágyát használnak. Ezért csodálkozom, hogy áruházakban ilyen szaga van, de ha tényleg úgy van, akkor az miért rossz?
2013. dec. 21. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!