Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hol vásároltok gyümölcsöket,...

Hol vásároltok gyümölcsöket, zöldségeket olcsón?

Figyelt kérdés

Tippek kellenének, mert a minap kissé kiakadtam a Tescoban a 440 forintos almán meg a 630 forintos paradicsom kilónkénti árán..

Nekem erre nem futja tartósan sajnos..

Hol lehet jó áron zöldségeket beszerezni?

Konkrét bevált helyeket kérnék leírni, nem azt, hogy termelőktől meg vidékről mivel ennyit én is sejtek..

Köszi szépen!

2010. jún. 17. 10:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Ha tudtok írjatok árakat is légyszi, és elsősorban Pest megye, és környéke érdekelne..

Köszönöm!

2010. jún. 17. 10:02
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem piacra kell menni az ilyesmiért, ott nem vegyszerezett, sátorban nevelt, napot nem látott gumókat árulnak, mint a multikban, hanem háznál szedett gyümölcsöt, zöldséget. Nem vagyok pesti, úgyhogy majd valaki más elmondja, hol találsz rendes piacot, de azt tanácsolom, a bolti zöldségről tegyél le. Drága is, rossz is.
2010. jún. 17. 10:07
 3/15 anonim ***** válasza:
lidl..én a -30 %-os leértékelt cuccokat is nézem (értékcsökkent termékek), de alapból is jóval olcsóbb...viszont elég sűrűn járok Pest megyébe is, és megdöbbentő, hogy mennyivel drágábbak ott a zöldségek és gyümölcsök
2010. jún. 17. 10:08
 4/15 anonim ***** válasza:
10:07 ne legyél ennyire naiv ;) háztáji nem nagyon van a piacon....
2010. jún. 17. 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
piac. Még a nagycsarnokis sokkal olcsóbb mint a tesco és társai
2010. jún. 17. 10:10
 6/15 anonim ***** válasza:

10:07 vagyok

Nem vagyok naiv, én ugyan nem Budapesten élek, hanem Debrecenben, de sok piac dugig van háztájival. Ehhez a sz.rsághoz csak Pesten szoktatják hozzá az embert, hogy a teszkóból vegyél génmaniplulált répát, ha rászánod az időt, hogy megtaláld a jó helyeket, akkor vehetsz normális áron házit. :)

2010. jún. 17. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:
én is vidéki vagyok, egész jó itt a piac...2 probléma van vele: 1) ugyanott veszik a cuccot, mint a teszkó 2) nálunk a lidlben szebb és jóval olcsóbb az áru (sajnos én is naiv voltam, egy időben és a piacon vásároltam...heti 2 × van piac, nem bírta ki a zöldség a következő piacnapig a hűtőben, mert megrohadt, ugyanúgy, ahogy a teszkós cuccok is....)
2010. jún. 17. 10:24
 8/15 anonim ***** válasza:

LIDL-ben nagyon jók a gyümölcsök, zöldségek, és olcsóak is :)

Különben Gyálon van piac heti 1x, ott is megéri vásárolni.

2010. jún. 17. 10:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Debrecenben nem tudom hogy kik árulnak a piacon,viszont Budapest környékén a tények ezek:

Mindenki egy helyen vásárol:a Bp.-i nagybani zöldségpiacon(Nagykőrösi út 353)

Értsd a mindenki alatta tescót,a kis zöldségesboltot,a piaci üzlet tulajdonosát,és a magát termelőnek álcázó piaci asztali árust!(20 éve vagyok a szakmában,nekem elhiheted)

Sajnos a zöldség-gyümölcs most mindenhol drága,köszönhetően a moslék időjárásnak.

A nagy áruházakban az akciós áru olcsóbb,ide célzottan valamiért érdemes menni(pl:dinnye)a piacokon viszont vegyes kosarat éri meg jobban venni.

2010. jún. 17. 10:48
 10/15 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Ja,és az áruját minden termelő egyformán kezeli,kivéve persze a bio de olyat nem kapni szinte sehol,és horror ára van.

2010. jún. 17. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!