Hol vásároltok gyümölcsöket, zöldségeket olcsón?
Tippek kellenének, mert a minap kissé kiakadtam a Tescoban a 440 forintos almán meg a 630 forintos paradicsom kilónkénti árán..
Nekem erre nem futja tartósan sajnos..
Hol lehet jó áron zöldségeket beszerezni?
Konkrét bevált helyeket kérnék leírni, nem azt, hogy termelőktől meg vidékről mivel ennyit én is sejtek..
Köszi szépen!
Én pesti vagyok, és sajnos a tapasztalatom az, hogy télen a Tesco olcsóbb, mint a piac (sokkal!!!), nyáron kb. ugyanaz az ár, vagy a piac picit drágább. (És nem háztáji... pedig szeretném.)
Télen a minőségben sincs különbség, mindenhol éretlen paradicsom van, nyáron viszont a tescós szar, a piaci egészen hasonlít gyerekkori kerti emlékeimre.
én pesti vagyok és a kálvin térre szoktam kijárni a vásárcsarnokba a piacra. Szerintem olcsóbb mint az üzletek már csak azért is mert egy csomó helyen csak pl. 1 kilót lehet venni valamiből én meg mit csináljak vele ha csak 2 db kell??
Múlt héten vettem paradicsomot 188Ft/kg, karfiolt 140ft/kg, sárgarépa 160ft/kg, paprika 450Ft/kg, krumpli 80Ft/kg, tojás 24Ft/db
szerintem ezek igenis olcsóbbak mint az üzletekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!