Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hol vásároltok gyümölcsöket,...

Hol vásároltok gyümölcsöket, zöldségeket olcsón?

Figyelt kérdés

Tippek kellenének, mert a minap kissé kiakadtam a Tescoban a 440 forintos almán meg a 630 forintos paradicsom kilónkénti árán..

Nekem erre nem futja tartósan sajnos..

Hol lehet jó áron zöldségeket beszerezni?

Konkrét bevált helyeket kérnék leírni, nem azt, hogy termelőktől meg vidékről mivel ennyit én is sejtek..

Köszi szépen!

2010. jún. 17. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én Cegléden lakok, és igaz én nem, de anya rendszeresen jár a zöldségpiacra, és ott az emberek nagy része a saját termesztett zöldségeit, gyümölcseit árulja. Amit mi pl imádunk: a cukkini, 200Ft/kilóért veszi már.
2010. jún. 17. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen írtam is,vidéken nyilván más a helyzet,mert a közeli termelőknek megéri odautazni kevesebb eladott áruért is.
2010. jún. 17. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Én pesti vagyok, és sajnos a tapasztalatom az, hogy télen a Tesco olcsóbb, mint a piac (sokkal!!!), nyáron kb. ugyanaz az ár, vagy a piac picit drágább. (És nem háztáji... pedig szeretném.)

Télen a minőségben sincs különbség, mindenhol éretlen paradicsom van, nyáron viszont a tescós szar, a piaci egészen hasonlít gyerekkori kerti emlékeimre.

2010. jún. 17. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:

én pesti vagyok és a kálvin térre szoktam kijárni a vásárcsarnokba a piacra. Szerintem olcsóbb mint az üzletek már csak azért is mert egy csomó helyen csak pl. 1 kilót lehet venni valamiből én meg mit csináljak vele ha csak 2 db kell??

Múlt héten vettem paradicsomot 188Ft/kg, karfiolt 140ft/kg, sárgarépa 160ft/kg, paprika 450Ft/kg, krumpli 80Ft/kg, tojás 24Ft/db

szerintem ezek igenis olcsóbbak mint az üzletekben.

2010. jún. 17. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:
En szigetszentmiklosi vagyok, es az ottani piacon rengeteg az ostermelo! Ha esetleg megeri neked kimenni odaig, akkor ha irsz privatba, akkor szivesen segitek, hogy kitol vasarolhatsz igazi zoldsegeket (ertsd hazi!)
2010. jún. 18. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!